Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Imam potrebu za pisanjem bloga!!

Ne znam koji mi je kurac zadnjih dana ali stalno pišem nove postekelud..
Nije baš da nemam pametnijeg posla nego mi valjda savjest govori da kad počne škola to tako neće više biti..no
Probati ću proči s 5, i stvarno ću dati sve od sebe..thumbup
Pa i ak ne prođem s 5 bar ću moći reć, dala sam sve od sebe, iduće godine će biti bolje..yes
A ne znam stalno drobim glupostipuknucu, pa bi mogla nekaj pametnog(haha ja da pišem pametnog) pisati..pa da malo bolje upoznate mene i moj karakter..fino
Uglavnom..o ćemu got da krenem pisati mislim da nemam dovoljno inspiracije, sva sam u svijetu ŠKOLEnamcor - kak ću se ustat u ponedjeljak, hoću li proći s 5, hoće li mi ići novi predmeti, hoću li upisati faks za par godina, šta ako ne prođem razred uopćecry(npr.zaljubim se do ušiju ko prije tjedan danacerek i zaboravim da škola postoji..) ne znam sve mi se vrti oko škole..
Ako počnem pisati o narodnjacima..lol..neće biti kraja..jer oni su moja svakodnevnica - jako bitan dio moga života..pjeva..
Ako pišem o lažimalaze, lol, jedino što mogu reći je da to NE VALJA..no
Ako pišem o ljubavi..eh tu se ima šta pisati, ali bit ću krivo shvaćena, jer mene niko ne kuži i svi protumače moje riječi krivo..a jebem mu mater onda, koji ću kurac pisati..mislim da ću početi opisivati svoj svaki dan..al to mi je je glupo, onak svaki dan probudila sam se ovo sam ono samblabla..
Jebiga stvarno nisam neki umjetnik što se pisanja tiće(iako-ne znam zašto- dobivam dobre ocjene iz sastavaka), al mi je gramati ka u kurcu do kraja..npr. u 1. polugodištu imam sve 4 i 5, i onda diktat iz velikog i malog slova i ja dobijem 2(na kraju imam 4 zbog toga), pa jebo mater, iz roflVELIKOG I MALOG SLOVA??bang. Pa ko da ja ne znam da rečenica počinje velikim početnim slovom, da se imana gradova i ljudi piše velikim slovom, da se nacionacionalnost piše malim (npr. hrvat) ZAR NE?? I ne kužim ni sama kako onda tako..pa kvargu, baš sam baksuz..tuzan
U ja sam se sad malo raspisala, al nije bed kom se neda čitat nek ne čita..jebe mi se..naughty
Ma idem sad..ovo je dovoljno slova za jedan postmah

Post je objavljen 31.08.2007. u 16:47 sati.