Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellofalife

Marketing

ma ni sama ne znam, prosudite sami

Karakteristike emo djece:

depresija, plakanje, rezanje, mržnja prema svem živom i neživom (osim žileta hehe), non stop su u sjebanom raspoloženju, razmišljanje o samoubojstvu, život preko interneta, izdvajanje iz društva itd.(ljudi koji imaju takve navike, stil itd. nemojte se uvrijedit jer ne mislim ništa loše).

Dakle... ja NISAM u depresiji, nikad, možda me nekad baš drmne loše raspoloženje ali to je kratkotrajno i nevažno.

ja MRZIM plakanje, pogotovo ako plačem ja. Jednostavno MRZIM plakati a ako se i dogodi da moram plakati jer mi se jednostavno previše nakupilo, onda plačem u privatnosti svoje sobe a Sonja je jedina osoba koja mi nije mama kojoj sam dopustila da me vidi u suzama a ona zna i zašto (to je bilo nešto što nisam sama mogla podnijeti).

rezanje? samoozlijeđivanje? pa poštujem se dovoljno da to ne radim svojem tijelu.

trenutno mrzim cijeli muški rod zbog nekih određenih stvari ali inače volim ljude, ako neke baš ne volim ili nisu moj tip društva jednostavno se maknem od njih.

ja sam preživahne osobnosti da bi mogla gledat stvari s loše strane, inače sam uvijek ja ta koja ljudima govori da nije sve tako crno.

crna obleka? da, volim se oblačiti u crno jer se osjećam sigurnije u njoj a ne zato što prikazuje sliku mojeg duševnog stanja ili nešto slično, ali nekad mi dođe pa se obučem malo luckasto itd. samo što izbjegavam rozu jer ju ne podnosim.

da, neke grupe koje znam tu i tamo poslušati su etiketirane kao emo glazba ali nije da im se klanjam kao nekoj višoj sili ili nešto.

samoubojstvo?? to ne bih nikada učinila, previše sam sretna sa životom koji imam tako da ne vidim razloga zašto bi to napravila, ... zašto bi to itko htio napraviti.

internet. obožavam internet ali ljude ipak volim upoznavati lice u lice i jednostavno ne mogu dugo bit na istom mjestu a uostalom, nas je u kući petero na jedan komp pa nemam baš ni toliko vremena za to.

izdvajanje iz društva mi ne pada na pamet. 2 tjedna sam bila na moru i već sam luda od toga jer mi svi nedostaju, jedva čekam da ih sve izgrlim (tim, majk, keks, pazite se).

depresija: NE
plakanje: NE
rezanje: NE
mržnja prema svemu: NE
non stop u sjebanom raspoloženju: NE
crna obleka: DA
određena glazba: POLOVIČNO, ne slušam ju intenzivno, poslušam nekad
razmišljanje o samoubojstvu: NE

dakle zaključak svega je to da od svih karakteristika emo djece ja imam sam dvije (odjeća i glazba) a od te dvije jedna čak nije ni potpuna (glazba) tako da imam jednu i pol karakteristiku emo djece a pola mojih vršnjaka nosi isključivo crnu odjeću. Jesu li zbog toga emo?? možda netko i zna pokoju pjesmu od neke labelizirane emo grupe. Jesu li zbog toga emo?? ja mislim da ne pa si sad vi mislite.

POZDRAV SVIMA!!!


Post je objavljen 31.08.2007. u 15:38 sati.