Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegaz

Marketing

Iznenadna obavijest...


29.08.2007. godine na mail Plesnog studia "Pegaz" stigla je ova obavijest od Dječjeg vrtića Prečko, gdje imamo prostor u najmu i koji je odobrio naš program rada za školsku godinu 2007/2008., sa datumom 18.06.2007. godine.

No, ova obavijest nije bila poznata nikome osim gradskim ocima koji su odluku donijeli ne imajući obzira-ne prema vanjskim programima, već prema 200-tinjak djece koja polaze centralni objekat dječjeg vrtića Prečko i koja će biti ugurana u druga dva objekta. Djeca će biti smještena i u dvorane... i rastužuje me da niti urgiranje Ravnateljice prema Ureda za obrazovanje, kulturu i šport nije pomoglo da se radovi odgode za slijedeće ljeto kako bi djeca mogla normalno pohađati vrtić i biti u svojim grupama s prilagođenim brojem mališana, naravno, obzirom na prostorne mogućnosti.

Kopiram obavijest u cjelosti

Dječji vrtić "Prečko"
Zagreb, Marijane Radev 1

Zagreb, 28. 08. 2007.
Br: 569/06.


Predmet: IZNAJMLJIVANJE PROSTORA –OBAVIJEST


Dana 27. 08. 2007. godine dobili smo obavijest od Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport da će u tijeku mjeseca rujna započeti veliki radovi na sanaciji centralnog objekta u ulici Marijane Radev 1 koje očekujemo već 5 godina.

Predviđeni rok trajanja radova je 90 dana.

Rad svih grupa i službi biti će organiziran u područnim objektima Tijardovićeva 13 i Jarnovićeva 23, te zbog zauzetosti svih prostora koji će biti prenamijenjeni u radne prostore, ove godine nećemo biti u mogućnosti iznajmljivati prostor niti u jednom od objekata.

Prije ljeta garantirano nam je da će početak radova biti 1.6. 2007 i da će radovi završiti 1. 9. 2007. godine, međutim cijelo je ljeto bilo neizvjesno kada će radovi otpočeti.

S obzirom na okolnosti molimo Vas za razumijevanje i nadamo se da će se naša suradnja nastaviti nakon sanacije navedenog objekta.

S poštovanjem,




RAVNATELJ:


Ljiljana Šarić


Obzirom na ovakvu Odluku koja je javljena i samom vrtiću tek 27.08.'07., Plesni studio "Pegaz" je prisiljen na pauziranje, obzirom da je Dječji vrtić Prečko jedini prostor održavanja naših tečajeve.

Ukoliko u slijedećih nekoliko dana uspijemo organizirati prostor koji bi bio na području Prečkog, bit ćete pravovremeno obavješteni, no trenuto nismo u mogućnosti dati bilo kakvu informaciju o tome dali će netko od obližnjih škola imati slobodnih termina u adekvatnom prostoru, i ustupiti ga našoj djeci koja žele polaziti tečajeve u našem Studiju.

Hvala na razumijevanju, i nadamo se, ukoliko ne uspijemo nači trenutno riješenje, da će barem radovi završiti u navedenom roku kako bi početkom 2008. godine mogli uči u obnovljeni prostor dvorane vrtića i nastaviti gdje smo stali u lipnju 2007. godine.

Plesni studio "Pegaz"
Nataša Vilupek


Post je objavljen 30.08.2007. u 18:20 sati.