Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pmak

Marketing

kraj ljeta?

Danas sam u Zagrebu po dobrom starom običaju krenula malo ranije u grad, ali sam zaboravila da lito još traje i da ne znači ako san se vratila na kontinent da mi je jesen odmah za vratom , a s njome i tramvajske gužve pa sam u centru bila za 20 minuta. ZAR LJETO JOŠ TRAJE? lud


Obično sam na moru po dva-tri mjeseca, čim završi škola pa dok ne počne opet ta tužna nastava. Ovo ljeto bilo je drukčije kao i sama godina jer sam sada imala ispite na faxu do 7 mjeseca. ok, bila sam i na jednom dobrom tulumu pa nisam odmah otrčala u Dalmaciju kao lani, a nitko me nije tamo više ni čekao raširenih ruku ... ako znate što mislim.


Najbolji dio bio mi je što sam bila na Moralesu u Aurori u Primoštenu 9.8. , a najgori dio što sam pet dana provela u bolnici u Zadru bang, ali je medicinski brat bio jako kompetentan...ako znate što mislim fino pa sam i to nekako izdržala.



I ono što sam izvukla kao najveću pouku je da je Hitna pomoć najsporiji dio cijelog zdrastvenog sustava. Naime, sestra kao da je ispala iz vica o plavušama, nikao joj nije bilo bilo jasno da smo ju nazvali desetak minuta prije nego li smo stigli . Jadna je mislila da nam treba nečiji broj telefona... Zatim nas je neki stari Talijan ispitivao u čekaonici nešto o mjerenju tlaka, brijem da je mislio da sam neka dottoressa jer sam imala bijelu haljinu, hehe, a kad su mi na neurologiji rekli da moram ostati na promatranju, mislila sam da ću poludjeti. Naime, bila je subota, a meni se jako plesalo što doktorici nije bilo nimalo važno. Ponudila sam joj da ja lipo dođen u ponedjeljak jer je ionako bio vikend, ali me je samo pogledala ispod oka.




Donosim vam samo djelić s Moralesa


Aha, i na internetu sam, aha -OVDJE

traži pod Ninna, David Morales

Free Image Hosting at www.ImageShack.us












Post je objavljen 30.08.2007. u 01:09 sati.