Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mietila

Marketing

Velika subota i Veliki izlazak je iza mene. Krenula vanka oko 22h sa 2 prijateljice i odmah smo zauzele top poziciju u top kafiću u našem gradu. Lagala bih kad bi rekla da se svi nisu okretali za nama kada smo ušetale nas 3 u kafić, ali činjenica je da je bilo 90% muških. Oko 23h počela se stvarati strašna gužva i pridružili su nam se prijatelji te je zajebancija krenula, a uz zajebanciju i barenje...

Ja sam tip osobe koja strašno voli barenje, tj. draže mi je bariti nego sve ono što slijedi poslje barenja. Ima nešto misteriozno u tom barenju, nikad neznaš što možeš očekivati od barenja, a uvijek pokupiš i malo pažnje koja je besprijekorno potrebna ženskom egu.
Bit barenja je najviše u sigurnosti i smješku. Sigurnost u sebe daje ti snagu da provociraš( do nekih granica) i svi vide da si zadovoljna sa sobom, a smješak je ono zagonetno u tebi što privlači ljude i uvijek se pitaju što se krije u tvojim mislima iza tog smješka. Ja nikad nisam imala problema kod barenja. Naravno, ponekad je barenje uspješnije pa ispadne nešto više od samog barenja, a ponekad ipak shvatiš da osoba nije za tebe( ili u gorem slučaju ti nisi za nju). Ali neuspješna barenja mene ne sprečavaju da krenem dalje u magični svijet barenja. Feeling je predivan.

Dakle, od trenutka kada nam se pridružio muški dio krenulo je barenje. Prvo sam malo barila prijatelja još iz osnovne škole(nazovimo ga K.) s kojim sam ostala u jako dobrim odnosima. To među nama traje već duže vrijeme i iz subote u subotu nas dvoje se barimo, ali nikad se još nismo izbarili. Uvijek smo slatkoriječivi međusobno i pokoji "slučajan" dodir te slatka šaputanja u zagušljivom kafiću krcatom ljudima, stvari su koje čine naše barenje uspješnim. Stvar barenja nije zabrijati s nekim ili se s nekim poševiti, već je upravo u trenucima prije brijanja, tj. koliko uspješno možeš "prodati" sebe drugoj strani da te odjednom smatra ultra privlačnom??
Sa moje lijeve strane stajao je M. kojem se ja strašno sviđam i želi nešto ozbiljnije samnom, a ja jednostavno nisam spremna za nešto ozbiljnije. Sa M. sam bila zabrijala na ovoj novogodišnjoj fešti i život jednostavno ide dalje. Njega nisam željela izravno bariti, ali nisam mogla izbjeći da ga par puta pogledam svojim "Barenje" pogledom. Sa M. imam poseban prijateljski odnos i to neželim kvariti. A i ništa nemože stati između nas što bi pokvarilo naše prijateljstvo, tako da pokoji nevini pogledi nisu na odmet.
Oko ponoći odjednom se pojavio prijatelj iz srednje škole kojeg već dugo nisam vidjela a bili smo davno zabrijali i naravno ništa više od toga, osim što svaki puta kada se vidimo se barimo. I tako je on došao meni s leđa i počeli smo plesati i naravno krenulo je barenje s njegove strane. I tako smo plesali neko vrijeme i zajebavali se. Naravno, dečko mi je uskoro dosadio i tražila sam način da se malo ohladi od mene za neko vrijeme. Nije da mi on nije drag, ali njegov način barenja prešao je neke granice koje su za tu večer bile postavljene relativno nisko.
I tada se pojavio zadnji bariša sa kojim također već duže vrijeme razmjenujem poglede i s kojim se na tajni način barim i da bi stvar bila na svom mjestu, došao je do nas također i prijatelj koji me 10tak minuta prije toga bario i nije nam dao mira. Naravno, njegov "pljen" biježi iz njegovih ruku na drugu udicu. LOL! Ostavila sam dečke na treutak da se dogovore, a ja sam si zaplesala s frendicama. Frendica me zatim pogledala i rekla da idemo doma, a tenutak kasnije prišao mi je ovaj posljednji tip samo mi je šapnuo: "Sam sam doma. Ideš?" Naravno, da je to došlo od nekog drugog, odmah bi odbila, a ovako od njega? ...dao mi je povod da čak i razmislim o ponudi...

I tako ja u 7 ujutro, laganim korakom sa smješkom na licu krenula sam u svoj krevet na spavanac.A što se dešavalo između 3 i 7...hm...prepuštam vama na mašti.

Post je objavljen 29.08.2007. u 23:10 sati.