Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

USA vs PUERTO RICO: Bryant 14, Ayuso 13 poena...


Image Hosted by ImageShack.us

GOSPODAR STRATOSFERE a.k.a. KAS
Biedrins i Okur nisu bolji centri od mene

Na prošlom Eurobasketu taj Slavonac bio je ponajveće otkriće. Na dolazećem nosit će na svojim ramenima naša nadanja. Mario Kasun prototip je modernog centra. Dobro trči i šutira, snažan je i skočan. Nedostaje mu možda jedino više leđne centarske tehnike, no to u sustavu igre kakav je postavio Jasmin Repeša ne bi trebalo biti presudno.


Bolja klapa nego 2005.

- Koliko je Hrvatska dobra u predvečerje Eurobasketa?
- U obrani grizemo, a napad može biti 50 posto bolji. Mi postižemo koševe, no još je dosta nepravodobnih ili krivih kretnja. No, najbitnije je da smo klapa.

- Jeste li bolja klapa nego prije dvije godine?
- Dišemo kao jedan i malo smo združeniji nego na prošlom EP-u. U odnosu na tu momčad, igramo bolje u obrani i protunapadu. Imamo odlične braniče.

- Koliko je psihički teško igrati tako žestoku obranu?
- Nije kada ste dobra klapa kao mi, jer jedan drugom čuvamo leđa. A šećer na vrhu je naš kapetan Prkačin, uvijek spreman da pomogne savjetom.



FIBA AMERICAS: USA vs PUERTO RICO, novopečeni Cibos Ayuso 13 poena (sl.bacanja 8-9), na prosjeku je od 16.2 poena u 26.6 minuta...


Mogu ja i bez Vujčića

- Neki kažu da ste tada profitirali uz Vujčića i da će vam sada biti teže?
- Ispada kao da ja ne mogu bez Vujčića ništa. Takvo mišljenje mi zasmeta.

- Na EP-u će igrati više od 20 NBA igrača, a vi ste povratnik iz NBA. Želite li se ondje vratiti?
- Možda sam se zaletio s povratkom, no ondje bih se vratio jedino uz jamstvo da ću igrati kao što sad igram. Ako u NBA mogu igrati Biedrins i Okur, zašto ne bih mogao ja. Oni su dobili priliku i milijune, ja nisam.



FILIP KRUŠLIN HIGHSCHOOL HIGHLIGHTS: 18000 views in 16 months, Krule je danas bio i ekskluzivni gost na Sportnetu (link by Hakler s Cvjetnog)


- Ako na EP-u reprezentacija postigne uspjeh, hoćete li to ovjekovječiti nekom novom tetovažom?
- Vidjet ću, koliko će jaka biti ta inspiracija. Tetovaža imam više od 30, no hrvatski grb neću ucrtati. Sve moje tetovaže su osobne stvari, a i ne želim da itko pomisli da sam ja hrvatska verzija Gurovića.


Dražen Brajdić
Večernji list




Post je objavljen 29.08.2007. u 22:45 sati.