Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vstsi

Marketing

Novi Stručni studij sa 60 studenata


U današnjoj Slobodnoj Dalmaciji na 14. stranici osvanuo je članak pod imenom „Studenti brodogradnje dolazit će u Vodice“ gdje Ante Talijaš piše:



U suradnji s fakultetom Splitskog sveučilišta, Grad Vodice počeo je s predbilježbama za upis na Stručni studij male brodogradnje u nastavnom centru Vodice, koji premijerno kreće na jesen.
...
Studij se, inače, otvara kao 2,5 godišnji, s time da bi već u prvoj godini prešao u trogodišnji studij po Bolonjskom procesu, kako bi kandidatima omogućio daljnje specijalističke studije.
....
Nakon pozitivnog mišljenja inspekcije Ministarstva znanosti, a nakon provedenog nadzora novouređenih prostorija u zgradi „stare škole“ i prostora za praktičnu nastavu u brodogradilištima naše županije, ispunjeni su svi uvjeti da nastava krene već od ove školske godine.
...
Stoga ovih dana očekujemo i konačnu dopusnicu ministarstva – kazala nam je vodička gradonačenica Branka Juričev-Martinčev.
...

Loš je primjer Studija turističkog menadžmenta koji je postao hiperinflatoran, te se nakon njega mladi ljudi nemaju gdje zaposliti – kaže Goran Prgin, vlasnik Remontnog brodogradilišta Šibenik. mad


Studij ima bezrezervnu podršku državnog tajnika Slobodana Uzelca, čeka se dopusnica Ministarstva iz čega se lako dade zaključiti da ćemo biti "bogatiji" za još jedan Stručni studij i 60 novih kolega.

cool



Post je objavljen 29.08.2007. u 16:05 sati.