Voldemort's Army,slytherinbitch.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slytherinbitch

Marketing

Voldemort's Army

*Voldemortova Armija*



Sjedim pokraj otvorenog prozora. Zatvorim oči i prepuštam se vjetru koji mi miluje lice. Već je 4 ujutro, a ja nisam ni oka sklopila. Cijelu noć razmišljam o onome što mi je Voldemort pokazao i rekao. Opet. I tako već puna 2 tjedna. Nikome još nisam rekla za Ruby i sve vezano za nju. Čak ni Dracu, iako bih trebala. 'Kad-tad ću morati' pomislim i legnem na krevet. Buljila sam u krvavocrveni baldahin iznad kreveta, no nisam ga vidjela. Vidjela sam plavu kosicu, sive oči i prćast nos- Ruby. Neznam koliko sam još razmišljala o njoj, kad sam zaspala nemirnim snom.

*********

"Dobro, Meg, hoćeš mi reći zašto si stalno takva?" puknula je ujutro Merry. "Da, reci nam, Meg" nadovezala se Libby.
"Ne tiče vas se!" rekla sam i odjurila van iz Velike dvorane. Nisam osjećala da im išta trebam reći. Pogotovo ne Libby.
Sjela sam iza jedne seljačke vaze da me nitko ne može vidjeti. Prevarila sam se.
"Gđice Fitzgerald, kog vraga radite iza te skupocjene i stare vaze?! I zašto niste na doručku?" derala se McGonagallica na mene. 'Vaza sigurno nije starija od tebe' pomislim kiselo, a na lice namjestim sarkastičnu facu:
"Ne jedem, pazim na liniju." "Vi pazite na liniju? Pih!" frkne Zabadalo (čitaj: McGonagallica), okrene se na peti i odšeta dalje tražeći novu žrtvu. Ja se s olakšanjem ponovo spustim na pod. Nakon samo 2 minute mira, ponovno začujem glasove. Htjela sam na prolaznike, koji ometaju moj mir, baciti kletvu 'Tarantallegra', kad sam čula o čemu pričaju.
"Harry, prestani o tome razmišljati. Nije potrebno!" reče glas osobe koju sam mrzila. Mutnjakuša. "Ali Hermiona, očito je da Malfoy nešto smjera. Ne bi bez veze pobjegao svoj dragoj mamici i ušuljao se u Burgina&Burksa." nervozno reče Potter. Odakle, samo, njemu da Draco nešto smjera?
"Pa rekao je da mu treba nešto popraviti. Možda mu ne valja...neki stol ili nešto." glupo će Weasley. Nije mi se dalo dalje slušati ova sranja, a 'Idiotska trojka' je ionako otišla dalje od mene, pa sam otišla pronaći Draca. Samo što sam se spustla na drugi kat, našla sam ga. Motao se oko zahoda Plačljive Myrtle.
"Hej, tu si! Tražila sam te." rekoh nježno. Draco je izgledao ispijeno i umorno. Čim me pogledao, nabacio je smješak. Bez obzira na to, i dalje je izgledao nekako tužno.
"Meg! Trebaš mi.2 reče tiho. Uhvati me za ruku i odvuče do najbliže prazne klupe. Kad smo sjeli, samo me zagrlio i tako smo stajali neko vrijeme i onda počeli ljubiti. Dok nas netko nije grubo prekinuo.
"20 bodova manje za Slytherine, Fitzgeraldice. Jer se ljubakaš na klupi." začuh sarkastičan glas iza sebe. Glas Jessice Knox. "Kako se usuđuješ?!" skoči Draco. Izgledao je kao da je našao dobar razlog za borbu. "Ne skači, Drek, jer bi mogla i tebi oduzeti bodove." poleda ga Jessica svisoka. "i ja sam prefekt, a drugim prefektima ne možeš oduzimati bodove, glupačo!" glasno će Draco. "To ti misliš." frkne Knoxova i odmaršira dalje.
"Reci mi neku dobru kletvu." reče Draco ciljajući u Jessicina leđa "Još je mogu pogoditi odavde." "Ne treba," nasmijah se "Merry će se pobrinuti za nju!".

NAVEČER

"Ono Zabadalo (čitaj: McGonagallica) nije normalno!!" potužila nam se Aqua kad smo došli u Društvenu. "Natjerala me da ribam noćne posude u bolničkom krilu samo zato što sam bacila 'Densauqeo' kletvu Na onu Gryffindorku Alexandru.". Pogađate: zadatak 'Veličanstvene Osmerke' je još uvijek na snazi.
Društvena je, kao i uvijek, bila puna. Alex i Nicky su opet bili u centru pažnje: kupili su bljuvalice iz 'Weasleyjevih čarozeza' i povraćali kud su stigli. Zabini je trčao za njima i ukljanjao njihovu bljuvoti što je izazavalo negodovanje prisutnih. Aqua, Merry i ja smo ih neko vrijeme gledale i smijale se, dok nam se Aqua ije obratila ozbiljnim glasom.
"Znate što? Mislim da bi trbali napravitinekakvu grupu. Samo mi Slytherini." tiho i tajanstveno će ona. "Nešto kao Pokret Maldih Smrtonoša." "PMŠ? Nije baš lako za izgovoriti.." zamišleno kaže Merry. "Ma ne PMŠ, nego nešto u to stilu." iznervirano reče Aqua. "A što kažete na 'Voldemortova armija'? iznenada i naglo rečem. Njih dvije me pogledaše.
"SAVRŠENO!!" uglas kažu Merry i Aqua. "Psst!" utišam ih ja. "Tiše! Ne smije nas nitko čuti!" "A tko će sve biti u toj...armiji?" zaintrigirano će Merry. "Pa ne znam..." rekoh.
"Svi iz 'Veličanstvene osmerke." kao iz topa kaže Aqua zagledana u daljinu.

Nakon što se Društvena raščistial, što je potrajalo prilično dugo, skupili smo svih iz ekipe: Libby, Zabini, Aqua, Merry, Nicky, Alex, Draco i ja. Ako ignoriramo Alexovo i Nickyjevo štuckanje od silnog povraćanja, u Društvenoj je vladala tši. Pošto smo Merry, Aqua i ja svima iz ekipe rekle da ostanu u prostoriji dok svi ostali ne odu na spavanje jer im moramo reći nešto važno, napetost u zraku je bila gotovo opipljiva. Da razbije tišinu, Draco je prvi progovorio.
"Pa dobro, hoćete nam više reći o čemu se radi? Ja umirem od znatiželje!" rekao je zainteresirano. Ostali su potvrdno promrmljali kao znak slaganja.
"U reduu." kažem ja drhtavim glsom "Aqua, Merry i ja smo razmišljale o tome kako bi bilo dobro da napravimo neku grupu. I došle smo do zaključka da će ta grupa sadržavati mlade Smrtonoše. Ne moraju svi biti Smrtonoše, ali barem imajte želju ako želite biti u toj grupi. I sada se izjasnite želite li ili ne."
Redom sam gledala na lica mojih prijatelja. Draco, Merry i Aqua su izgledali odlučno; Zabini i Libby zbunjeno; Alex i Nicky kao da se bore sami sa sobom. Bojala sam se. Ne znam zašto, ali sam se bojala. Valda zato da se svi povuku.
"U redu." rekoše Alex i Nicky uglas. "Pa i naša mama i njena sestra su Smrtonoše, jelda? Možda smo mladi, ali ionako nam je to bilo u planu!" "Super!" oduševljeno sam uzviknula. "Još ste preostali vas dvoje." pogledam u Zabinija i Libby. "Blaise? Izjasni se."
"Ja....ah, dobro." reče Zabini i nasmiješi se. "Libba, ti?" upitah ju.
"Ja ne mogu...." kaže ona tiho i pogne glavu. "Zašto?" rekoše svi uglas.
"Zato što....sam ja vampir." tužno će Libby, a svi ustuknuše.

Image Hosted by ImageShack.us



jel vam se sviđa ovaj post? meni da!! baš mi je suuuuper.
vratila san se iz Slovenije (da, tamo san bila) i sada van pišen post! hvala na komentarima iz prošlog posta...

p.s. ja nekim ljudima ne mogu komentirati blog zbog promjene blog.hr-aheadbang pa se nemojte ljutiti. ne mogu komentirat Alexyndri, Alexu i Nickyju, Merry i još nekimacry......sredite to, i ja ću vam opet (a i drugi) moći komentiratibelj!!

p.s. meni i Merry tribaju likovi na OVOM blogu, pa....
kissam vas!! kiss


Post je objavljen 29.08.2007. u 13:53 sati.