Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonbitch

Marketing

priznaj mi!!!! da li i sad sanjaš ti...


Mogu li malo o tome da se trenutno osjećam ko Carrie iz Sex i grada!!???
Moj fraer "ode u Pariz" a ja moram bit u Zagrebu! Ne, nije riječ o Parizu neg o drugom mjestu koje je daleko... Nije dalekije od Pariza, al za mene ko da je na Antarktici... Ugl.. ko nije gledo Sex i grad sinoć neće imat pojma o čem ja trabunjam... Neznam zašto, al osjećam se kao ona. Ali znam da je ona na kraju svih sranja završila sa Facom. Unatoč njegovim sranjima, ispadima, općenito njegovoj pasivnosti u cijeloj toj njihovoj vezi... Znači li to da ljubav na kraju ipak pobjeđuje??!! Aha, moš mislit!!!

.......no, you don' mean, no nothing at all to me........


E i gledala sam jutros Bundyeve... Ona epizoda sa "Kad Bundy prizna da je sretan, poslije toga ga čeka veća nesreća nego ikad prije". I točno znam kako mu je... Ja ne moram ni priznat, jer kad mi se desi više od 2, 3 sretna događaja u istom tjednu, ako ne i mjesecu, paf! Gotovo! Ide 10 lošijih... Al jebiga, život je takav!!! Neprestano koprcanje!!!! I baš me to nekako počelo živcirat!!!!

I pogledala sam Harry Pottera!!! Nije mi bio baš nešto!!! Možda zato kaj nas je dežurni djelatnik u Cinestaru htio sprašit van jer smo imali pivu i prije nego je film počeo??!! Ki kreten... A kaj se filma tiče... Koma!! IZbacili su sve bolje dijelove... O tome da nema pol prizora iz knjige neću ni govorit!!!!! Ak je jebeni Titanik mogo trajat tri sata il kolko već zaš ne može i Harry Potter???? Ugl sve je to jako loše snimljeno... Neznam jel Rowlingova napušena il kaj kad im nije rekla da film nije dobar???!!! Ma glavno da su oni lovu pobrali!!!! Majku im šugavu!!!!

...samo da znaš.... koliko te volim.... i koliko to boli.... samo da znaš....


I moram počet učit!! Obavezno!! Nisam knjigu takla cijelo ljeto... I malo me to sad jebe u životu jer znam da je to sve sranje, a moram!!! Bolje i to neg radit u jebenom Cityu cijeli život!!! I tak...


Puno pozdrafa i puseka svima... od Ifkice kisskissmahmahwavekisskisswinkwink






Post je objavljen 29.08.2007. u 13:08 sati.