Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ravnaledja

Marketing

Everything is changing

Tomorrow is my day. yap, 15 godinica. al mene zamara priprema proslave, i brine me srednja, novi ljudi. i sama činjenica, željela ja/mi to priznati ili ne, ovo "društvo" se raspada. ubiti sam sretna kaj ću sad napokon dobiti priliku da upoznam nove ljude. al užasno me strah... da li ću biti prihvaćena. hoće li svi buljiti u mene. učenje.. sve me to zamara.

i u petak proslava. tako me frustriraju te pripreme. želim da sve bude super, da se zabavimo. onda si pak razmišljam dal sam trebala pozvat još neke osobe. zamaram se time dosta, jer kad netko mene ne pozove na roćkas znam koliko razmišljam, zašto me nije pozvao, dal ovo, dal ono.. ne želim da itko osjeti to. taj osjećaj. osjećaj nepripadnosti. isključivanja. izbacivanja. aaaaa... poludit ću!
muči me što ne znam... kako da se izrazim? hm.. što ne znam koliko određenim osobama značim. tako bih to mogla reći. i onda ta osoba očekuje da ju pozovem, a ja to ne napravim jer ne znam što doista misli o meni.
ma znam da se ovo mnogima čini vrlo glupo, i banalno al... šta mogu kad me to muči. ah...


By ivapiva

ja jednostavno obožavam žabe, a i prozvana sam daaaavno žabom (Tena je zaslužna za to, 5. razred), preslatka je! zubo
btw ja sam totalni antitalenat za postavljanje slika na net tak da se nadam da vidite mog žapca, i da ne vidite nikakve podatke ispod njega. hehe

wave Teni, Bernardi, Sari, Ptičurini, Jopy, Gruleu, Gali, Kiki, Adry, Horvatekici, Željki, Martini, Dominiki i svima ostalima.. i kiss svima! volim vas!

Post je objavljen 28.08.2007. u 22:06 sati.