Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frckavaamy

Marketing

Večeras sam još ista, ali već u jutro okrećem novu stranicu...

kao što vam naslov kaže odlučila sam se na neki način promjeniti. Odlučila sam biti sretnija i voljeti više samu sebe. Odlučila sam da od sutra više ništa ne radim zato što mi netko kaže da to napravim, tj. radi nekoga nego samo radi sebe same i svog osobnog dobra i zdovoljstva. Znači, od sutra mislim i radim samo svojom glavom :) Od sutra sam si ja na prvom mjestu. Možda zvuči sebično, ali kad bolje razmislim istina je da ako neću ja mislit sama na sebe, neće nitko. Ustvari, mislim da u današnjem svijetu čovjek mora biti malo sebičan da bi opstao. Od sutra se više brinem za sebe i svoje želje i potrebe, radim ono što mene veseli i čini sretnijom. Dosta sam više pazila na druge i na tuđe osjećaje, sada je vrijeme da počnem više misiti na sebe. Naravno, to ne znači da se prestajem brinuti za sebi drage i bliske osobe :)
Isto tako odlučila sam da ću od sutra prestati posvećivati svoje misli i vrijeme osobama koje to nisu zaslužile i koje to samo iskorištavaju.
Eto, u kratko od sutra se počinjem više brinuti za sebe :) Čak ću ovih dana i prefarbat i preuredit malo sobu, za bolji osjećaj :)
I kao što vidite u mojim odlukama nema da ću paziti na svoj pravopis pa mi i dalje nemojte zamjeriti na greškicama :)
Evo i jedna pjesmica za kraj...
Hilary Duff - Happy :)


Post je objavljen 28.08.2007. u 21:57 sati.