Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slyzone

Marketing

Stallone je kriv,Rambo je ziv...

Na dan kad ga je australski sud proglasio krivim zbog švercanja testosterona, Stallone je pokazao na što je isti trošio. Ili - teaser za novog Ramba.

Image Hosted by ImageShack.us

Kako smo vam već pisali Sylvester Stallone, je veljači u Australiju unio čak 48 bočica Jintropina, a za koji nije imao recepte pa ih je dakle posjedovao ilegalno. Nakon što su ga tamošnje vlasti ‘provalile’ Stalone je bacio ručnik u ring i priznao – kriv sam.

"Kako čovjek stari, hipofiza mu sve sporije radi, osjeća se starijim, a kosti mu slabe. Ova stvar (jintropin, op.a.) daje tijelu poticaj I osjećate se I iizgledate dobro’, bilježi sudski zapisnik Stalloneovu izjavu. U osebujnom opravdanju zašto je zabranjene bočice union a australsko tlo, Sly je nastavio: "Snimati Ramba je težak rad… Ne mislite valjda da bih to mogao nabaviti u Burmi’.

A da mu je u Burmi trebao hormonalni poticaj možete se osvjedočiti i sami u danas objavljenom promo-materijalu za tamo snimani završni nastavak serijala o Johnu Rambu. Tri i po minute sklopljene za potrebe vabljenja distributera i investitora u Cannesu, nude krvi i municije do koljena, uključujući i otkidanje glave golim rukama.
Trailer:

Za razliku od Ramba, australski sud bio je relativno blag i zbog šverca horomona Stallonea kaznio sa samo $10,651, uključujući sudske troškove. Prema riječima sudca, sama činjenica da je Stallone priznao, kao i da je cijeli slučaj dobio toliki publicitet već je dovoljna lekcija svima da s Australijom - nema labavo.

Post je objavljen 28.08.2007. u 21:42 sati.