Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2zadnjeklupe

Marketing

bio bi sTvarNo red nakon 2 MjeSecaaa!!

Rekoh, pošto mi je dosadno dok čekam večeru, napisat ću novi postić, na novouređenom blog.hr-u.
i tako...škola završila, za manje od tjedan dana opet počinje namcorburninmadeekbangnononocrytuzanmadzijevblablapuknucudead i ovo je zadnjih par dana bez nje. U subotu Mika slavila rođendan i bilo prekul. Ovo mi je bilo najbolje ljeto thumbup u zadnjih 17 godina (hehe) naughty
bilo je svega i svačega, svakoga... i tak...
bila sam u Sloveniji tjedan dana, bilo je neočekivano super... obišla sam njihovu cijelu obalu (5 gradova u par dana) kak je ogromna... haha. Bila jedan dan u Ljubljani u šopingu (lol) i jedno veče u Umagu... prekul. U međuvremenu je bio rokofaški kirvaj, koji sam nažalost propustila cry al ok. propustila sam i Majke crycry.al eto šta se moše, pilo, brošlo. toće obed. (prijevod: bilo, prošlo. doći će opet.)

I sad kad sjednemo u klupetine, kreće nova runda, nova pobjeda... u našem slučaju, gubljenje. Živaca, dobrih ocjena i volje.
I onda kreću Vk-Jeseni... Nastupaju Gibonni, Severinina Špicoka, Tony Cetinski koji mi nije nikakav, Ivana Banfić koja već "Godinama" dolazi (hihi), te Inventar Žak Hodek, koji onak živi u selu pokraj jer stalno nastupa u našem gradu, oš Vk-Ljeto, oš Vk-Jeseni, neke posebne prigode..itd. boleme.

odoh.. iako majka još ne zove na večeru...idem OPET (15. put) pitat kad će bit gotovo...

Andrew Pavich, grofica.





Post je objavljen 28.08.2007. u 18:57 sati.