Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/instruktorica1605

Marketing

---- MUŠKARCI VOLE GADURE ----

Gadura je žena sa stavom, koja misli svojom glavom i ne odustaje od svog plana koliko god ga bilo nemoguće i teško izvesti. Gadura ne otkriva sve, ne pada u ekstazu na prvom sastanku, ne okreće glavu na spomen bivših i ne predaje nikome svoj život na milost i nemolist.
Večinom je blaga ali odlučna i jaka, zna što voli ali nikad pod svaku cijenu.
Nije ju teško prepoznati, večinom za nju pomisle: što je on vidio u njoj.
Gadura ne mora biti lijepa, ne mora biti genije, treba malo talenta, a ako to nemaš nisu potonule sve lađe, sve se nauči s vremenom.
Muškarci cijene žene koje vole sebe, koje ne padaju na njihovu prvu glupu i otrcanu foru i ne stave cijeli svijet na čekanje dok on ne nazove.
Gadura ne trči k njemu usred noći samo zato jer on nemože spavati, takvoj ženi samo treba natpis na čelu iskoristi me i ostavi.
Večina muškaraca namjerno ne zovu ženu i to samo da vidi kako će ona reagirati kad se on konačno sjetio nazvati.
Gadura zna kako će s njim, a kako će i bez njega, ona ne ovisi o muškarcu.
Gadura se ponaša kao zvijezda pa je tako i drugi tretiraju, ona voli ali i želi da bude voljena; ne odriče se hobija, karijere, svojih PRIJATELJICA zbog njega.
Gadura ne radi stvari zbog kojih ju on doživljava kao mamu, ne drži ga na lancu i ne obasipa ga pažnjom; ona mu dopušta da bude MUŠKARAC.
Žene se u muškoj glavi razvrstavau na dvije skupine; cure za jednu noč i cure vrijedne truda.
Vrijedna truda je gadura, sexualnih odnosa nema 3 - 4 tjedna, to joj svakako daje da ga bolje upozna. Ona želi da da se muškarac dobro potrudi oko nje, a kad ona bude spremna i kad je potpuno osvoji onda se tek pristaje na sex. Samouvjerena je i slobodna, a muškarci kada znaju da nešto mogu lagano izgubiti onda se konstantno trude da ju ne izgube.



mislin da netriba ništa više dodavat na ovaj post, ja san se pronašla u njemu, ovim rečenicama!!....................



..........................................p...u...s...a...............................................

Post je objavljen 28.08.2007. u 14:52 sati.