Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onetreehillsophiafan

Marketing

.....I love but I've chosen darknesss.....

Eeeej!!!Odlučila sam od sada malo češće pisat postove na zahtjev nekih ljudi što su mi komentirali!!!!Kad smo kod komentiranja neki su me pitali jeli znam kad će se prikazivat četvrta sezona Tree Hilla.E pa nisam sto posto sigurna ali najvjerojatnije na jesen a petu sezonu ćemo moći gledati već sljedeće ljeto! Jedva čekan!!!!Nisan znala o čemu ću pisat u ovom postu pa sam na kraju odlučila pisat o Peyton jer sam o njoj najmanje pisala pa krenimo….Peyton Elizabeth Sawyer je rođena 1988.g. od Elizabeth Harp i njenog dečka(ne znamo mu ime) ali su je ostavili a nedugo nakon njenog rođenja su je posvojili Larry Sawyer i Anna Sawyer koja je umrla u prometnoj nesreći kad je Peyton imala 10 godina.Kad joj je majka umrla Peyton se sprijateljila sa Brooke a njihovo prijateljstvo se nastavilo i postale su najbolje prijateljice.Peyton je izvrsna umjetnica koja svoje osjećaje , najčešće negativne izražava kroz svoje crteže(doli su van neke slike).U prvoj sezoni je bila u vezi sa Nathanom ali su prekinuli zbog njegovog ponašanja a i njoj se počeo sviđati Lucas,Nathanov polubrat.Problem je to što se i Brooke sviđa Lucas a Brooke i Lucas počinju hodati.Međutim , Peyton i Lucas su započeli tajnu ljubavnu vezu Brooke iza leđa.Kad je to Brooke saznala njih dvije su se posvađale i Brooke je više nije tila vidit.Nakon dosta vremena njih dvije su se pomirile i obećale jedna drugoj da ih više neće rastaviti muškarci ali to obećanje nije održano.Lucas je u drugoj sezoni shvatio da voli Brooke ali Peyton to i nije baš zanimalo jer je bila u vezi sa Jakeom koji ima kćer Jenny.No nakon nekog vremena Jake odlazi a Peyton je ostavljena slomljenog srca. Kao da joj svi ti prblemi nisu dovoljni na njena vrata dolazi žena koja tvrdi da je njena biološka majka a Peyton je cilo vrme mislila da joj je majka mrtva.Ona je odluči upoznati ali i ona umire od raka. Peyton je neko vrijeme hodala i sa Peteom iz Fall out Boya ali to nije išlo. Otišla je do Jakea u Savannu i odlučila ostati kod njega živjeti.Ali Jake je primjetio da ona još voli Lucasa.Vraća se u Tree Hill i priznaje Brooke da još voli Lucasa nakon čega se njihovo prijateljstvo raspadne.U četvrtoj sezoni peyton sazna da ima polubrata Dereka.Pošto mi je dosadilo pisanje,skratit ću priču. Lucas i Peyton ostaju skupa a Brooke i Peyton se pomire na kraju četvrte sezone odlazi u Los Angeles sa Brooke.

Evo van neki Peytonini crteži i Peytonina izjava:
"I want to draw something that means something to someone. You know, I want to draw blind faith or a fading summer or... just a moment of clarity. It's like when you go and you see a really great band live for the first time, you know, and nobody's saying it but everybody's thinking it-- "We have something to believe in again." I want to draw that feeling. But, I can't. And if I can't be great at it then I don't want to ruin it. It's too important to me."

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Brooke I Peyton,najbolje prijateljicesretan:

Image Hosted by ImageShack.us

Lucas I Peyton, uz sve probleme na kraju ipak skupacerekkiss:

Image Hosted by ImageShack.us

...Eto to bi bilo sve od mene za danas....novi post ću napisati u nedjelju,dan prije škole!!!!....PoZzzzwavemah svima i KiSssSSscerekkisskisswave!!!! I nemojte zaboravit komentirat!!!!Ciao.......

Post je objavljen 28.08.2007. u 14:31 sati.