Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Jurica Vranješ: Spremni smo za puni Maksimir

Čarter s Werderovim igračima, stručnim vodstvom i VIP gostima sletio je oko 11 sati u zagrebačku zračnu luku Pleso
Čarter s Werderovim igračima, stručnim vodstvom i VIP gostima sletio je u zagrebačku zračnu luku Pleso oko 11 sati. Autobus s gostima iz Njemačke prije 12 sati stigao je u hotel Sheraton. U srijedu (20.30) igra se uzvratna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i Werdera, koji je u Zagreb došao s prednošću 2-1 iz prvog susreta. Za Nijemce igra i hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ koji misli da će se njegova momčad plasirati u Ligu prvaka.
- Bit će sigurno prava utakmica, čujem da je stadion rasprodan. Mi smo došli spremni, malo smo se digli ovom pobjedom protiv Nuernberga. Čini mi se da ovog trenutka bolje igramo na gostovanjima. Ekipa smo koja uvijek može dati gol u gostima, vjerujem da će biti tako i u srijedu navečer na Maksimiru. Dinamo je dobra ekipa, znali smo to i prije utakmice, ali dogodilo se da smo na Wesseru odigrali jako lošu utakmicu - rekao je hrvatski reprezentativac i dodao:
- Vjerujem u prolaz, da ćemo se plasirati u Ligu prvaka.
DIEGO: RAZLIKA IZMEĐU DINAMA I WERDERA JE INTELIGENTNI TRENER

Ponjabolji nogometaš Werdera Brazilac Diego prije puta u Zagreb nije baš u njemačkim medijima pohvalio stručno vodstvo Dinama. Upitan što misli o Ivankovićevoj izjavi kako je Modrić bolji igrač od njega Brazilac je odgovorio.
- Modrić je vrlo jak igrač, ali nas dvojica imamo sasvim različite igračke karakteristike. Ne volim takve usporedbe i ostavljam ih drugima. Svjestan sam svoje snage - rekao je Diego i dodao:
- Čini mi se da je razlika izneđu Werdera i Dinama u treneru. Werder ima inteligentne trenera i sportskog direktora, koji si takvu izjavu nikad ne bi dopustili.


Post je objavljen 28.08.2007. u 14:08 sati.