Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deviantsoul

Marketing

~judge me now~

nije mi jasno zašto su ljudi toliko skloni svađanju? u čemu je užitak kad se posvađaš s nekim tko te podržavao ne znam koliko godina, tko je znao sve tvoje tajne, tko je uvijek bio tu kad ti je bilo teško? zar je ljudski rod toliko glup da ćemo svi s vremenom ostat bez svih koje volimo i poštujemo? jebiga, znam da svatko nalazi s vremenom nove frendove ali ne možeš neke stvari zaboravit.
~moram napomenut da se nisam ja posvađala, nego meni bliske osobe; neću navodit imena~
i onda sam ja uvijek ona osoba koja mora sve to popravljat, a kad kažem da se neću miješat onda se netko uvijek naljuti. pa jebemumater, dai riješi to sam ak ti je žao, kai ću ti ja??
sad pizdim.
-
danas idem kod Maje, pa onda van, nadam se da ću moć barem malo maknut misli od svih gluposti koje me trenutačno zabrinjavaju.

još 5 dana do početka škole. ne znam zašto, ali veselim se ponovnom odlasku u školu, ne zbog profesora ili nastave jer čim mi se to spomene osjećam da mi ide na povraćanje, nego zbog frendova. makar sam ih viđala skoro svaki dan prek praznika, opet, bolje je kad ih viđam svaki dan, makar kad im se smijem kad netko mora ić odgovarat :) sve je to ljudski

naišla sam sad na jednu pjesmu od Foo Fightersa i jako mi se sviđa. obratite pozornost na lyricse

What if I say I'm not like the others?
What if I say I'm not just another one of your plays?
You're the pretender
What if I say I will never surrender?




kisses & hugs

Post je objavljen 28.08.2007. u 12:29 sati.