Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/desetogodisnjakivan

Marketing

SCHOOL AGAIN

poz....wave imam inspiracije za novi post, hvala bogu! wink al me užasno glava boli jojjjjj cry mad poludit ću!!!! headbang headbang.



Danas smo trebali ići na bazene s jednim mojim prijateljem Lukom iz ulice, pa je on zaboravio pitat. Valjda ćemo sutra ić. rolleyes



Preključer smo išli na rođendan malom kumu Marku koji je tada napunio 8 godina. Tamo je bilo pune one dječurlije, nisi bili baš svi, ali polovica njih. Jedan je iz Darde i zove se Ivan, možete vi to vjerovat??? eek S njim sam se posebno skompo kao i sa nekim Denisom i Matejom. Još se igrali skrivača u pol bijelog dana, al bar smo se imali gdje sakrit, kod igrališta, u groblje, u kukuruz, iza šljunka i drva....naughty
Kad smo išli kuć, moja seka je vozila naughty i svi su buljili u nju, ono kao da nem zna vozit, mislim stvarno... lud




Sad će još malo škola, za tjedan dana....cry Ja još u četvrtak moram ići u školu na recitatore....cryzamislite kak je meni.. ise.. još nismo ni pribor kupili, moramo se s tim požurit.



Neki dan je seka pogazila kokoš i cijeli dan je zbog toga plakala, a nije ona kriva, šta kokoška ne pazi ludlud a jučer je skoro ubila auto, zaboravila je potegnut ručnu, i evo ti auto ode u kapiju, a ostalo možete i zamislit..no..



ja vam više ništa nemam za reći, pa ću vam reći da mi ostavite komentare... bok!





Post je objavljen 28.08.2007. u 10:45 sati.