Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slonic

Marketing

malo edukacije!!!!!!!!!!!!!!!!1

Katastrofična anketa


U cijelom svijetu ljudi su odgovarali na jedno pitanje: "Kakvo je vaše mišljenje o nestašici hrane u ostalim dijelovima svijeta?". Anketa se završila katastrofalno.

U Africi nisu znali što je to hrana.
U Zapadnoj Evropi nisu znali što je to nestašica.
U Istočnoj Evropi nisu znali što je to osobno mišljenje.
U Americi nisu znali što je ostatak svijeta.


Image Hosted by ImageShack.us




kako je nastao oralno seks???

Image Hosted by ImageShack.us



Japi i plavuša


Sastali se japi i plavuša i pričaju, i utom kaže japi: "E, ajde da se igramo jedne igre. Ja tebi postavim pitanje i ti mi trebaš točno odgovoriti, a onda ti meni postaviš pitanje.

Ali ako ne budeš znala odgovor na moje pitanje, morat ćeš mi platiti 5 dolara, a ako ja ne znam odgovor na tvoje pitanje, ja tebi dajem 300 dolara."

Složi se plavuša.
Postavi joj japi pitanje i ona pogrešno odgovori, pa plati japiju 5 dolara.

Sad ona njemu postavi pitanje:
"Šta je to, kad ide uzbrdo ima 5 nogu, a kad silazi nizbrdo
onda ima samo 4?"

Razmišlja japi, lupa glavu, preispitava svo svoje znanje, odlazi na internet, Google, prelistava enciklopedije, ali odgovora nema.

Očajan, reče plavuši da ne zna i plati joj 300 dolara.

Kaže on plavuši da mu nije žao novaca, nego ga baš interesira što je to.

Kaže plavuša:

"Ma ne znam ni ja, evo tebi sad 5 dolara."



Dragi moji ljudivi, ovaj život melje li ga melje......znate ono kada neznate kako se izvući i jednostavno bi negdje pobjegli......eh, ja bih trenutno bježala.......da, samo kaj nemrem.....ali dobro, kako se ono kaže poslije kiše dolazi sunce.......kod mene u nekim stvarima dugo kiši (kao da živim u Londonu)........hiče me neka depra..........hm, nije mjesto da vas davim s time ali sam negdje to trebala izbaciti..........imate li vi katkad osjećaj da sve radite krivo ili da vam se krivo dešava......kaj ja znam kako to objasniti.......što vam pomogne?.......prijatelji???? pa već mi je bad njih daviti s time, kao da i oni nemaju svojih problema........muž???? hm, trenutno je u takvom stanju da niti ne vidi svoje probleme a kamoli da vidi moje???? ......... jedino što me veseli je moje dijete, ali i tu mislim da griješim......u stvari, mučim se time što ja mislim da radim prema srcu i razumjevanju i povjerenju svom djetetu, ali to se razilazi s normama ponašanja današnjeg društva........ fuck, poluditi ću.......počinje škola i bojim se da ona neće shvatiti koliko treba volje i snage da prođe dobro, a ako bude imala loše ocjene kriviti ću sebe, kriviti će me drugi..........a ja mrzim biti kriva.........odnosno, uvijek se osjećam kriva, pa mi ne treba još koja krivica.......uh, jebote, kaj sam zakomplicirala.......nadam se da je većina odustala od čitanja ovog djela, jer ovo izgleda kao razmišljanje budale.......ako je netko izdržao, sorry............pusek



Post je objavljen 28.08.2007. u 08:19 sati.