Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/banee

Marketing

I evo nije baš čudo ali ja dobre volje i napokon mi se piše post imam nekaj malo inspiracije jer glupo mi je da je post kratak ali i da je predugačak,,, dugačak da ali ne pretjerano.....ugl da pređem na ono "bitno" haha kolko moze biti ali evo..

sretansretanfinodobre sam volje malo umoran ali nema veze sad cekam da mi draga mama napravi pizzu da se najedem i onda žurim na "trening" nije moj ali od DROGEpa idem jer prošli tjedan sam cijeli bio a danas nisam tj trening još traje a njoj je žao kaj nisam došao pa sad cu za koji 15 min krenut..
Za NJU bi sve napravio bio ja dobre volje ili ne bio ja umoran ili ne bio ja oskaćane ili ne idem do nje , po nju kod njee bilo kaj sve za njuu jel ona mi znaći u životu nešto preveliko ,nemrem to opisat ... pa etoo..
tako sad i novi post da znate da smo tu da smo živi i dalje je sve supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer jeiiiiiBTW Ružo daj javi kak je bilo na natjecanju tj na snimanju daj komentiraj malo tu javi kak je bilo da zanmo jer drzimo ti palceve i dao bog da pobjedila sveeeeeajde pozz ljudi i do čitanjaaanaughtynaughtynaughtynaughtyroflroflyesyes

Post je objavljen 27.08.2007. u 18:30 sati.