Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunce76

Marketing

evo jos sam ziva ;-)

Servus i Aloha!

Jaooo evo opet radit..znas kako mi se da ? Nikako mi se neda. Godisnji bio ok. Nekoliko slika sam poslala tvojoj sestri priko skypa da ona vidi a mozda i ti ih pogledas kad jednom dodjes k njoj.
Zasto sam pocela pisati blog? Eto iz jednog razloga. Htjela sam ti se izvinit – i tebi i tvojoj sestri – za ono sto je bilo prije nekoliko mjeseci na onom sajtu gdje se mogu narucivati pjesme. Kad sam narucila pjesmu za tebe “Simpatija” od Magazina – a svi ste bili logirani – cak je i tvoja cura / zena – sta li je vec – to skuzila.
Sorry. Stvarno nije bilo uredu od mene, stvarno ne.
Ako si i imao neki problema sa njome…oprosti! Nisam mislila to zlonamjerno…jednostavno ponekad reagiram prenaglo.
Poslje toga imala sam dobar ostri razgovor sa tvojom sestrom i ispricala sam joj se, samo neznam koliko je ona sposobna oprostiti. Imam osjecaj da mi nije cak do dan danas oprostila jer se dosta rezervirano drzi prema meni, ma da taj odnos i to prijateljstvo sa njome nema nikakve veze sa tobom. Ti si prica za sebe i to i ostajes. Niti sam ja kontakt sa njome iskoristavala da ustupim u kontakt sa tobom niti mi je to ikada bila namjera. Ali nema veze. Bilo pa proslo…ko mi moze oprostiti i ko moze zaboraviti neka zaboravi i oprosti ko nemoze…sta cu mu ja.

Nadam se da si dobro, nadam se da si sretan.

Ja sam OK. Drzim se hrabro i pokusavam zivjeti svoj zivot najbolje sto je god to moguce. A dalje kako Bog da.
Vec sam ti jucer napisala da se igram nekad Covjece ne ljuti se …pa znas kako se zovem…pa ako ti dodje zelja da se dopisujes…znas vec ;-).

BOG



Post je objavljen 28.08.2007. u 00:40 sati.