Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kotokazetajlaze

Marketing

MORSKI PAUK

Image and video hosting by TinyPic Bila ja, prije par dana se vratila na moru. Bilo nas nekih 10-tak. Bilo nas je i vise, al je ostatak bilo djece, jer smo bili u djecjem odmaralistu na Bacvicama. I tako se mi odlucili jedno vece otic okupat po noci ( picigin igrati). I tu su krenuli moji problemi. Pa da vam kazem nesto o tome.
Odigrali mi picigin i sad da se malo i okupamo. I vracamo se nazad na plazu kad u jednom trenutku mene nesto zgrabi za nogu. Pod vodom naravno. I sto je to bilo:
MORKI PAUK- vrsta otrovne ribe koja duz boka ima otrovne žlijezde. Kao ono najcesce je zakopan na nekih 100 metara dubine u pijesku, a jedino sto mu se vidi je crna bodljikava otrovna peraja (moja). I ja navodno nagazila na to. Al stvar je u tome sto sam nagazila na to u plicaku. Smrtan je za ostatak zivotinjskog malog svijeta u moru, a za ljude nije. Al vjerujte mi, boli ko sam vrag. Pocne ti trnut noga, pa promijeni jedno par milijuna boja u roku od 5 sekundi i sl.
PRVA POMOĆ---- odmah ubodeni dio tijela stavite u neku posudu i sipajte u nju vrelu vodu- toliko vrelu koliko mozete izdrzati. Ta voda ce vam razbiti otrov koji je usao u tijelo. I obavezno se javite lijecniku, jer postoji opasnost da vam je ostao trn od te peraje na mjestu uboda. Meni navodno nije, al danas, tocno 7 dana poslije, noga me jos boli.
Tako da, iako je eto ljeto za ovu godinu skoro pa zavrsilo, upamtite si to za na godinu. Kazu mi da je sansa 1: 10000 da te ubode, kad ono bum- ja bas 10000-ta.



Post je objavljen 26.08.2007. u 23:34 sati.