Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Maturalac



Najprije hvala svima na čestitkama i lijepim željama!

Rođendan mi je protekao u sjeni Buntovnikovog maturalca. Nema veze, naravno!

Dakle, jutros u pola 4 sam ga odvezla. Otišli u Prag. On sav u euforiji većdanima a mi isto. Samo iz drugačijih razloga.....
Kažu mi da ne brinem. Kako, kad se još dobro sjećam svog maturalca? I svega onog šta smo radili. I kad stalno slušam dogodilo se ovo ili ono....
Naravno, predavanje smo održali, ustvari ja sam držala predavanje, ono isto koje ponavljam već zaista stoti put, i znam da mu ide na živce, a moram! A tata, mudrijaš (da ne ispadne on davitelj) reče sinu : Ukratko sine! Ne osramoti sebe ni nas i dobro se provedi!
Ih, frajera, lako je to reći, nakon onog svega što sam ja rekla!

Kako bude, bit će!

Vezano uz taj maturalac....

Njih je iz razreda otišlo 7! Nisu neka klapa. Ok. Mislim, nije ok, ali je tako, nitko ne zna zašto. Ali mi nije jasno....pa to je jednom u životu!
Razumijem ja da ljudi nemaju baš novaca, ipak je na to sve zajedno otišlo oko 4 tisuće kuna. Puno je to novaca za većinu ljudi. I oni su uglavnom dečki (imaju jednu djevojku u razredu) i svi ove godine navršavaju 18 i svi bi htjeli vozačku odmah. Razumijem ja i to.
Ali, opet ponavljam, to je jednom u životu! Sad i više nikad. A vozačka može malo i pričekati. Šteta za tu djecu. Jer sam na roditeljskom zaključila da je to stvar stava roditelja. Jer, šta će u Pragu (ili bilo gdje drugdje)? Bezveze bacati novce na putovanja i da bi tamo pili, to je razmišljanje. Ne na glas rečeno, ali....
Moje je mišljenje da je svako novo iskustvo dobrodošlo u životu. I sve što vidiš ostavlja neki, možda nevidljivi, ali ipak trag na nama.

.I tako, sad ću kratiti dane do petka (vraćaju se u petak naveče) sadeći
maćuhice....i još nekih dva tjedna sadim, sadim, sadim.....pa me neće biti baš na blogu. Ustvari, neće me biti do poslije Sisveta. Mislim, hoće, ali manje.
I predložila sam Lavu da ne slažemo drugi komp do tada, jer, stvarno nemamo vremena, pa da nas ne dovodi u napastwink!
.



Post je objavljen 26.08.2007. u 06:04 sati.