Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/imnotscottish

Marketing

Idem spavat rano.....KRAFTWERK!!!

Dragi Hugolinaljupci i Hugoljupke, vaš domaćin više ne može podnjeti pritisak modernog društva izbrazdanog pohlepom, bludom i noćnim životom. U znaku te antipatije prema svemu "prljavom" što nam ga svijet može pružiti, odlučio sam promijeniti bioritam i postati jutarnja ptica.

Tako je, odlučio sam si pomaknuti biološki sat(bez primisli) četiri sata u nazad: četiri sata ranije ustajanje, četiri sata ranije lijeganje/liježanje...

Nadam se kako će mi ta promjena omogućiti da se više posvetim sebi a da manje vremena provodim zagušen tim bezobraznim oblakom smrada koji se usuđuje nazivati popularnom "kulturom".

Nadam se da ćete me shvatiti, a ako me želite osuđivati....e pa, posaugajte mi ga sočno!

Kraftwerk je progressive rock/electro grupa iz Düsseldorfa, Njemačka. Njihova glazba se najčešće opisuje kao stalni niz ritamskih figura, sintetiziranih pomoću elektronskih bubnjeva, ispresjecanih sintetiziranim, lako, pamtljivim melodijama s pripadajućom harmonijom.

Njihov zvuk je već sredinom sedamdesetih bio jedinstven i ekscentričan, a smatraju se jednim od najutjecajnijih bendova današnjice, njihov utjecaj se može naći posvuda od industrijalne glazbe i trip hopa, preko techna do hip hopa i synth-popa.

Kraftwerk je često mijenjao postave, ali dva glavna člana su oduvjek bili Florian Schneider(flauta, klavijature, violina) i Ralf Hütter(Klavijature, Sintisajzer, vokali)

~Autobahn~



~Radioactivity~



Post je objavljen 25.08.2007. u 19:45 sati.