Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/joja030

Marketing

JUST ANOTHER POST...

Nakon dugo vremena, shvatila sam koliko mi neke osobe doista puno znače i koliko ih doista volim. To su oni ljudi koji su mi izgledali kao samo novi frendovi, ali to zapravo nisu. Oni su nešto više od prijatelja, oni su najbolji prijatelji. Sada tek znam koliko mi nedostaju, svaku sekundu i onda kada ih vidim najrađe bi ih stisnula uz sebe i više nikada pustila. Nikada neću zaboraviti njihov miris kože, njihov osmijeh na licima i sve ono što mi puno znači. Ne želim ih izgubiti, ali znam da to hoću, znam da ćemo se jednog dana raspuknuti ili od ljubomore ili od nepodnošljivosti ili ćemo jednostavno naći bolje društvo. Ali ja to ne želim, ne želim izgubiti ono malo što volim i što me čini sretnom iz dana u dan, a ionako ovo je moje najbolje društvo uz koje se osjećam kao doma. Njima mogu reći sve…
Ali jedino što ne podnosim u tom ‘’perfect’’ društvu su laži. Tu ima toliko laži i muljanja, toliko pretvaranja i toliko onoga čega se ja bojim.
Samo ne želim izgubiti jednu osobu koja mi doista znači puno i koja mi nikada ne laže, samo ta osoba je onaj pravi prijatelj, a takvih je malo.









Post je objavljen 25.08.2007. u 18:30 sati.