Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Emisija Pitomog radija 93,5 MHz:Vox populli-gost Zdravko Dijaković

Razgovor sa predsjednikom općinskog HSSa Zdravkom Dijaković u emisiji Vox populli na Pitomom radiju

Slušatelji Pitomog radija koji nisu uspjeli slušati emisiju Vox populli ovdje mogu pročitati dio razgovora sa predsjednikom općinskog HSSa Zdravkom Dijaković i vijećnikom općine Pitomača. Saznajmo njegovo mišljenje o aktualnoj vlasti Općine Pitomača, te kako oporbeni vijećnici gledaju na trenutno stanje u Općini. Tonski zapis biti će stavljen kada se pripremi za portal. Tekst je napisan prema tonskom zapisu.
- Nakon šest i nešto više godina provedenih u općini vratio sam se svojem poslu koji sam radio i prije nego sam došao na funkciju načelnika općine. Bavim se trgovinom i poljoprivrednom proizvodnjom.
- Judine škude donose promjene i kod nas. Kod birača se stječe dojam da se svi prodaju za novac. Imali smo problema sa našim vijećnicima jer nismo imali stegu. Mito i korupcija je odradila svoje. Vijećnici su poklekli lijepim riječima, a dali su im one ispoštivane ili nisu.. Zbog ovoga je bila kazna biračkog tijela. Kad se izgube tri vijećnika u 5-6 mjeseci, većina glasačkog tijela glasa tako kako je glasala.

VIŠE:Pitomača.net

TONSKI ZAPIS EMISIJE PITOMOG RADIJA VOX POPULLI 52"14 minuta



Post je objavljen 25.08.2007. u 00:27 sati.