Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/survivoronline

Marketing

Otvorene prijave za drugu sezonu Online Survivora

NA OVOM BLOGU PRATITE SAŽETAK PRVE SEZONE U OBLIKU EPIZODA.
U MEĐUVREMENU SE PRIJAVITE ZA SUDJELOVANJE U DRUGOJ SEZONI.
I OVE ĆE SEZONE POBJEDNIK DOBITI NAGRADU OD 1000 KUNA.

Klik za prijavu!

UVOD U ONLINE SURVIVOR
Prije točno godinu dana započeo je 1. hrvatski Online Survivor. Online Survivor je internet verzija popularnog američkog reality showa. Za one koji se još nisu upoznali s ovom igrom, krajnje je vrijeme da to učinite! Evo kako je orginalni Survivor zamišljen:

Skupina natjecatelja je ostavljena na nenaseljenom području (nerijetko otoku) sa samo nekoliko potrepština koje su im neophodne. Sami moraju izgraditi sklonište, napraviti vatru, pronaći vodu i hranu, zaštititi se od vremenskih neprilika te opasnih i vrlo često otrovnih životinja, ukratko – trebaju preživjeti. Uza sve to, igrači su podjeljeni u 2 plemena po 8 natjecatelja. Plemena se međusobno natječu u nizu natjecanja,koja mogu biti za nagradu ili za imunitet. Ukoliko je natjecanje za nagradu, pobjedničko pleme će si olakšati preživljavanje ponekim korisnim predmetom , dok gubitničko pleme ostaje bez ičega. No, ukoliko je natjecanje za imunitet, gubitničko pleme mora otići na Vijeće na kojem će izglasati 1 osobu iz svog plemena koja će napustiti igru,dok je pobjedničko pleme “mirno“ do sljedećeg natjecanja. Nakon što u igri ostane otprilike 10-ak natjecatelja, plemena se spajaju i igra postaje individualna, a oni koju ispadnu u ovoj fazi igre – postaju porota. Kada ostanu samo 2 natjecatelja, porota (koja se sastoji od igrača koje su finalisti izbacili!) izglasuje pobjednika koji postaje "The Sole Survivor".

Online Survivor se, za razliku od Survivora, održava na internetu te je tako nažalost nestala komponenta samog preživljavanja pa su sama natjecanja i osvojene nagrade (na predviđenim natjecanjima) drugačije, ali zato ne i manje zanimljive. Sva ostala pravila ostaju ista. Natjecanja su raznolika i na svakom od njih će se provjeravati različite vještine samih natjecatelja. Uglavnom će se provjeravati spretnost za računalom, sposobnosti googlanja, upornost, komunikacijske vještine, inteligencija, timski rad , ali i strpljivost. No, ne brinite se ako su vas uplašili ovi zahtjevi, vrlo bitan dio igre se sastoji u druženju s ostalim suigračima te stjecanje njihovog povjerenja i simpatija.

Ako mislite da ste spremni staviti svoje socijalne, natjecateljske i strateške vještine na kušnju, ili ako se jednostavno želite zabaviti (jer ova igra je prije svega zabavna), prijavite se i postanite jedan od natjecatelja druge sezone Online Survivora!

Da biste dobili što bolji opis same igre, prva sezona (u nešto skraćenoj verziji) će vam biti predstavljena upravo na ovom blogu. Pratite kako je sama igra tekla i tko je odnio nagradu od 1000kn i laskavu titulu pobjednika 1. hrvatskog Online Opstanka!

Post je objavljen 24.08.2007. u 19:32 sati.