Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magick

Marketing

da, odustajem samo tako. micanje sa liste nije primarni razlog ali je bio kap koja je prelila čašu.

blog kada sam ja počela sa pisanjem je bilo mjesto gdje se je cijenilo vlastito mišljenje, orginalnost, komunikacija itd.itd. , je sada postao blog sa unaprijeđenim sistemom rada ali i mjesto koje služi prvenstveno za promociju kvazipoltičara, "zvučnih" imena naše estrade i tome sličnih govana.

zar nije dovoljno što je sve u državi korumpirano, subjektivno, dostupno samo "velikim facama" pa se sada isto događa i ovdje?!?!

muka mi je od toga. muka mi je od reklamiranja idiota. muka mi je od kopi pejstanja tekstova sa drugih stranica da bi sa time bili ispred svih onih koji svoje mišljenje ne mogu izraziti jer nekome od admina to ne odgovara ali prenošenje viceva sa www.vic.hr ili kopiranja nogometnih rezultata je vrlo bitno?!?!?!

muka mi je od toga što je blog postao isto što i 24. ili extra ili kako god da se naziva žutilo od štampe u lijepoj našoj. muka mi je od subjektivnog ocjenjivanja/osuđivanja i najviše od toga što mi je ovakav način totalno uništio i ono malo nade da u ovoj državi postoji nekakvo realno poštenje i nešto što je dostupno i malim ljudima! nono

Post je objavljen 24.08.2007. u 11:45 sati.