Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domovinausrcu

Marketing

MAMIĆEVA IDEJA...Repka za Gotovinu...

Lani je za generale organizirana utakmica Dinama i Hajduka. Tada je na račun Zaklade za obranu istine o Domovinskom ratu uplaćeno milijun kuna.
Dudu, Modrić, Kranjčar, Kovači, Ćorluka, Rakitić i društvo trebali bi se suprotstaviti momčadi HNL-a. 'Sportaši i generali – to je prirodan savez', tvrdi organizator spektakla Mamić.

Sama Zaklada dosad je prikupila 12 milijuna – od tog novca financira se obrana Gotovine, Ademija i Markača.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sada se pojavila ideja o odigravanju prijateljske utakmice između reprezentacije Hrvatske i momčadi koju bi sačinjavali igrači iz domaće lige.

Prihod od ulaznica trebao bi završiti na računima odvjetničkih timova generala. Glavni organizator cijele priče je Zdravko Mamić:

"Želim da se utakmica igra u prvom terminu uoči neke kvalifikacijske utakmice. Razgovarat ću sa Savezom i Bilićem. Nitko ne stoji na braniku domovine kao što su to činili dragovoljci u Domovinskom ratu i nogometaši na utakmicama. Sportaši i generali, to je prirodan savez..."

"To je najmanje što mi sportaši možemo napraviti kako bismo uperili reflektore prema našim obespravljenim generalima"


ANTE, SVI SU ZA TE...
Bilić: Igrat ćemo za generale...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Izbornik apsolutno podržava Mamićevu ideju: 'Ja sam za pravdu, dakle tim ljudima treba pomoći.' Jednako razmišljaju i igrači te predsjednik Marković. Jedini problem je termin.

Ideja o odigravanju utakmice između hrvatske reprezentacije i momčadi HNL-a (ili kombiniranog sastava Dinama i Hajduka) blizu je realizacije. Protagonisti tog spektakla čvrsto podržavaju akciju Zdravka Mamića.

Sav prihod s tog događaja bio bi uplaćen na račun branitelja generala Gotovine, Ademija i Markača.

"Naravno da sam za. Jedini je problem termin, ako se pronađe vrijeme kad bi se mogla odigrati, ja sam apsolutno za, tu doista ne bi bilo problema. No, s terminom neće biti lako, doista ih je malo", rekao je Slaven Bilić i potom obrazložio:

"Prilično pratim događanja oko naših generala i vidim da postoji politička volja da im se pomogne. Ja sam prije svega za pravdu, dakle tim ljudima treba pomoći. Riječ je o ljudima koji su nam dali mnogo i ako im takva utakmica može pomoći, naravno da ćemo je igrati..."

Organizaciju tog susreta snažno podupiru i svi reprezentativci te predsjednik Marković.

Inače, reprezentacija je već jednom izrazila potporu hrvatskim generalima, kada je Ćiro Blažević odveo cijelu momčad na Trg bana Jelačića na potpisivanje peticije. Tada je taj potez, blago rečeno, izazvao brojne rasprave...

I za sve one koji imaju srca i žele pomoći....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ante Gotovina, Ante Gotovina,
U našim srcima se skriva,
Ante legenda je živa,
Ante Gotovina...




Post je objavljen 24.08.2007. u 10:41 sati.