Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgd0ladymonique

Marketing

Gle, upotpunili su funkciju pisanja blogova =)

Da, čini se da je tako:) Sad mi blogeri imamo više mogućnosti kako bi napisali bolji post. Nekak mi je sporo, nema veze..Posebno mi se sviđa ovo kaj imam listu tzv. "alata" za ap loud slikicaaaa !!! (to treba iskoristit:)

eh
sretna sam.

dobro, sad više nisam sretna..a ne znam-ovaj sam post započela prekjučer, kad sam bILa sretna...sad sam izgubljena, slušam ovu pjesmu Torn, i pokušavam pisati.
Danas sam trebala ić van.I jesam, samo nisam još išla po noći...a možda i hoću ić van, samo ne znam s kim i kak bu to ispalo..mislim, oće li nam bit dosadno il ne..
A nazvat ću frendice, pa bum se dogovorila, da ih počastim..pizzom, a ne vodkom.Fujkasta je, zapravo, jaka je... sretan
Dakle, u čemu je stvar?
U tome kaj mi je sutra rođendan, a svi očekuju od mene da ga danas slavim-s frendovima, a sutra doma s obitelji i tortom...
I da sutra ne idem van jer će mi gosti doć.
gfklozš
nda..kaj da vam još kaže em?
Evo, Monika, imenjakinjo moja, pišem nju post..ne znam kaj da radim, moji su još u gostima,cijelo jutro sam bila vani..radi posla..
A kojeg posla?
Pa, s frendicom ljepim neke papire..e, danas je naišo neki čovjek, fura ti on u jednoj ruci bijelog pesekića, i, vidjevši frendicu i mene kak ljepimo plakate po javnim mjestima (!) ..on se zaprepasti--zaboga, zašto mi ljepimo?! pa to je ilegalno, zakonom zabranjeno! eek
Od koga je to? pita čovjek..mi mu nismo ni stigle objasnit, on nam strga taj plakat,mi smo htjele otić, al me uhvati za ruku i uzme nam i druge plak. i baci on to u kontejner..kaže nam da nismo mi krive, neko čovjek koji nam je dao to da ljepimo po centru.
Ja pitam a zakaj SmO KRivE,zakaj to ne smijemo, a on sad promjeni ploču pa potvrdi da smo i mi krive.ludKaže zvat će policiju(ma vraga će zvat)
Čudak.
Na kraju smo pretpostavili da je invalid iz Domovinskog rata...i otišli negdje drugdje ljepit =)
____ _ _ ____ _ _ _ _ _ _ ___ ___ __ _
evo vam slikica, zaslužili ste

..nisam mogla niš bolje nać...





Free Image Hosting at www.ImageShack.us href="http://imageshack.us">Image Hosted by ImageShack.us
they look so fine =)
Image Hosted by ImageShack.us
kako li si lijepa gitaro..
Image Hosted by ImageShack.us
..kaznit će vas u mjesečevo ime..

Post je objavljen 25.08.2007. u 17:17 sati.