Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlehighschoolgirl

Marketing

postek...

Samo da napomenem da mi je žao što su totalna glupaca ili ???? i 19hiphopgirl92 izgubile svoje blogove zbog onih hackera tuzan. Hvala Bogu da se to nije dogodilo i meni sretan. Zbog uvođenja pisanja koda nakon svaka 3 komentara u minuti,vjerojatno vam ne ću ostavljat previše komentara. Tri ili četiri su sasvim (nadam se ) dovoljna. Primjetila sam da mi se ponekad pokaže neki plavi smajlek,a ponekad ga nema. Jel ga je tko od vas primjetio ???bang. Nema veze...
Prije sam uvijek mrzila bogomoljke. Bile su mi nekako jezive s onom kričavo zelenom bojom i čudnom glavom,ali sam ih s vremenom zavoljela. U starom dvorištu moje nedavno preminule bake,se upravo jedna takva i nastanila. S povećim trbuhom wink. Ispostavilo se da je to zbog ose koju je nedavo nosila sa sobom njami. Ondje živi već nekoliko tjedana,među malom vinovom lozom i otpalim kruškama sa stabla,pokraj živice. Evo vam jedna slika bogomoljke.
Image Hosted by ImageShack.us
.
Ovih dana je vrlo kišno kod nas,te često grmi. Gadno,znam headbang. Valjda će sutra vrijeme biti bolje. sretan. Ne znam što da više pišem,pa...bye,bye.
wavewavewave

Post je objavljen 23.08.2007. u 21:47 sati.