Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okosjenkiiregocu

Marketing

dugo toplo ljeto

Dijete je otputovalo daleko... I preko sedam mora, i preko sedam gora... Ovo će biti najduže vrijeme što nećemo biti zajedno: 28 dana. Ali pomisao na to kako je ona zadovoljna i sretna i kako je tata zaista dobar tata, barem me ne čini u brizi.
Strah od letenja joj je skinuo 2-3 kg. Na njenom tjelešcu u razvoju to se i vdjelo. Spopalo je iznenada. Iako je to sve već prošla 2004., a tadašnja iskustva su bila dobra, ovaj strah je bio potpuno neočekivani... U par navrata je pred nama "pukla" u suzama, a mi smo, teška srca, uvjeravali je kako se zaista nema čega bojati. O, Bože, kako sam samo padala u napasti reći kako od puta nema ničeg. Ipak, srećom što nisam, jer je na kraju ispalo sve savršeno. Plakala je vrlo malo pri početku prvog leta, a nakon toga je strah pao u zaborav.

Inače, prije susreta s kćerinim strahom, razgovarajući ovog ljeta s rodicom koja radi i kao dječji psihoterapeut, doznala sam kako je razodblje oko 9. godine vrijeme kada djeca počinju dobijati iracionalne strahove, počinje razvoj svijesti kako su jedinke, a ne djelovi svojih roditelja... Uz to saznanje bilo mi je lakše preživjeti njenu muku rolleyes.

Kako nje nema, privikavam se na činjenicu što imam slobodnog vremena za sebe: čitam, gledam filmove, downloadiram glazbu, slušam glaaaaasno glazbu i mrcvarim krevet dok mi se od njega ne počne bljuvati. Dobro izdržavam yes.


Slikano sinoć:
Image Hosted by ImageShack.usPost je objavljen 23.08.2007. u 21:44 sati.