Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/p3osijeti3me3

Marketing

NEMA RASPADANJA...smrt izdajnicima

....evo i nasssss....
i tako...malo smo pali u bedaru...neznam..zašto??...

...al bit ce sve bolje...ok...za ono pošto su đoko i maja prekinuli , nadamo se da nece raspast ekipa da se mi s vidikovca opet odvojimo od ovih s verude....ova je ekipa tko dobra...nema bolje....(za izdajice da im bude malo ipak žao).......heheh
ipak od pocetka ljeta se svi družimo i sad bi bilo tapija tražit novu ekipu....jer ipak...svaki dan smo skupa..ujutro kod nekog, popodne na more a navečer na novo..iako sad počinje škola "još 11 dana do sudnjeg dana".. ..sve ide na nekako da cemo se odvojiti..svako na svoju stranu....ekipa iz gimnazije..onda ovi iz tehničke..pa iz obrtnicke i ekonomske...tako da nebi volio da se to desi nego da budemo svi skupa..
..evo jedan malo običniji post nego ova prijašnja 3 koja su bia više za zaebanciju.. a pošto idemo prema niže ša se tiće komentara ocemo da ovo bude rekordan broj.....PUŠTAJTE KOMMM ili ĆE BIT PROBLEMA.......a sad pozdrawi..hehe...pozz ekipu s Novog uz poruku za njih -(NEMA RASPADANJA)-....POZZZ..: maju, šuzu, doris, amela,arnela,voju, abija, pitsa,edona,alju,omića,jasmina, valentu, nensi, emu, miću, anni, burketa, hansa, kopeta, pedrija, bičaka,erica, dobrića, kate, aldu, brlju, veroniku, popku,roka,škifića,denija, miša, mošnju, marijanu, ivu, anju....mlađu i stariju ekipu s novog...i to je to....pozdrav svima u studiu i režiji... i do slušanja...heh..

..do sljedeceg posta..

pozz

Post je objavljen 23.08.2007. u 17:02 sati.