Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hogwartscarobninapitci

Marketing

Felix Felici

ovo je jedno predavanje unaprijed za četvrtak 30.8.2007. zato što idem na službeni put pa tako zadaću morate predati u četvrtak 6.9.2007.


ovaj napitak je jako teško napraviti i savjetujem da ga dobro naučite. Prprema traje 6 mj. pri pripravljanju napitka mora te biti oprezni jer i mala greška može biti katastrofalna. Felix Felicis je napitak sreće i svatko tko ga popije je na trenutak sretan. Napitak izgleda kao rastaljeno zlato, a kad vrije velike kaplje "skaču" uvis, ali ni jedna ne prelazi rub kotlića. Najbolje je napitak konzumirati vrlo rijetko i na žličicu. Prekomjerna doza napitka izaziva nepromišljenost, lakomislenost i opasan višak samopouzdanja, a u prevelikim količinama napitak može postati otrov. Felix Felicis ne smije se uzimati ni prije bilo kakvih natjecanja, odnosno prije izbora, sportskih natjecanja, ispita itd.



Za zadaću morate napisati:1. što sve znate o Felix Felicisu.
2. izaberite jedan napitak po želji opišite ga i opišite postupak pripravljanja, one dobre cu ako treba malo prepraviti i iskoristiti za predavanje(učenik od kojeg uzmem satavak i objavim ga u predavanju svom domu donosi 20 bodova).
I to mi morate predati do slijedećeg sata. UČENIK KOJ NAPIŠE NAJBOLJU ZADAĆU I PREDA JU U ODREĐENOM ROKU SVOM DOMU DONOSI 15 BODOVA! imate dosta zadaće ali i dosta vremena(inaće neće biti tako puno zadaće)
prof. Snape


Post je objavljen 23.08.2007. u 14:20 sati.