Image Hosted by ImageShack.us
,dl13.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dl13

Marketing

VRIJEME...I OSTALO...Image Hosted by ImageShack.us

Danas sam bila kod prijateljice s kojom se družim već 9 ludskih godina(POZDRAV STELLI) i započele smo zanimljiv razgovor o vremenu...O godinama,prolaznosti,svemu što je iza nas...Ali razgovarale smo i o našoj budućnosti.Rekle smo da ne želimo da se nešto promijeni.Pri tom mi je palo na pamet da vrijeme zapravo jako mijenja ljude...Isto tako,zaključila sam da je to zato jer si sami postavljamo zapreke.Ali zašto?Zašto nas vrijeme toliko ograničava? Možda neki misle da nije dobro da ja o tome govorim sa ovoliko malo proživljenih godina(vremena),ali imam potrebu o ovome pisati.
Moje osobno mišljenje je da ne treba postavljati granice u tome...Uostalom,stvoreni smo za vječnost...I to nam je odavno obećano...Ja sam zbog toga sretna,hej,pa stvorena sam da trajem!I zahvaljujem na tome svaki dan!
Živim po tradiciji,a ne ograničavam se ničim!Da,moram reči da sam vrlo religiozna osoba.To smatram darom koji me iz dana u dan inspirira.Može li život biti ljepši?Dok sve što govoriš govoriš s razlogom i iz ljubavi...Da,upravo to već neko vrijeme osjećam...Osjećam ko da sam dovoljno jaka da pomognem cijelom svijetu da riješi probleme...Vjerojatno ne postoji čovjek koji nikada nije bio tužan...Ali to je dio života i sreće!Ne moramo biti savršeno sretni iz dana u dan!ALi predivno je znati da smo STVORENI ZA NEBO!
Image Hosted by ImageShack.us

PORUKA!!
Imajte povjerenja u život,on zna vrijeme kada vas treba nositi na svom dlanu i zna kada je vrijeme da vi postanete njegov dlan!
BTB do idućeg posta!:)
Post je objavljen 23.08.2007. u 13:12 sati.