Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yavanna

Marketing

Novo i najnovije

Vidim blog se obnovio. Nadam se da je i otklonio neke greške koje je imao prije. Falio mi je. Ne znam, poznatiji mi je od mojblog-a, ali isto tako je (barem bio) nepouzdan.
Hmm, zanima me koliko.
Sad sam već treći tjedan u Zagrebu. Aktivno razmišljam o kozmetičarki i prvom posjetu istoj, razmišljam da nakon, sad, pet i pol godina ipak odem do frizera. Zadnji put kad sam ordinirala po kosi nije baš najbolje ispalo, a nakon toga sam bila na moru i apsolutno bi joj dobro došlo šišanje. Jedino treba mi pouzdani frizer, što je meni nemoguće naći, pa se tako namjeravam dati u ruke provjerenom, ali nepoznatom paru golih frizera. Za to se moram naručiti, nagovoriti dragog da me otfura do Samobora. Sjesti na stolicu i samo reći: ŠIŠAJ. Nemam ideja za frizuru, može biti i kratka. Znam da će mi sve biti šok i samo se nadam da će mi se svidjeti. Zato mi i treba pouzdani frizer. Onaj koji kad vidi nečiju facu zna koje frizure taj netko ne bi trebao nositi.
Ne znam u kome je veći problem meni ili meni,. Prvo treba mi netko ko će garantirati kod frizera, koji će javiti (frendovi su, recimo) da bi mi došli i koji će me otfurati tamo. Jedino što taj netko ne treba napraviti je dati glavu (kosu) i ne treba platiti.
Jesam li komplicirana ili sam komplicirana. Jbg.
Što se tiće kozmetičarke. Našla sam partnericu za odlazak na jedan opširan tretman. Nikad nisam bila kod kozmetičarke i s obzirom na sve, tko zna kad ću opet otić. No nije još dogovoreno gdje se ide, koliko košta, kad zapravo idemo... Znam da čekam da mi se olegica vrati s godišnjeg, znači slijedeči tjedan pa nadalje. Zanima me da li ću otić ove godine.
Fakat mi neke stvari pričinjavaju preveliki problem.
Trebalo nam je 8 mj. da odemo do bazena, koji nam je bdw 5 min od posla. Istina otišle smo prije tjedan dana, ali fakat je gilo gusto. Falilo nam je nevjerojatno malo da ne odemo. Ostale smo 4 sata. Bilo je genijalno, ali trebalo nas je pogurat. Zanimljivo.

Post je objavljen 23.08.2007. u 12:45 sati.