Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ponekadjemanjevise

Marketing

O čavlima

Bio jedan mali dječak koji je imao lošu narav. Otac mu je dao vreću punu čavala i rekao mu da svaki put kad pobjesni i izgubi kontrolu nad sobom, zabije jedan u ogradu.
Prvoga dana dječak je ukucao 37 čavla. Tijekom slijedećih nekoliko mjeseci on je naučio kontrolirati svoj bijes i broj zabijenih čavala se smanjivao. Otkrio je da je lakše kontrolirati svoju narav, nego zabijati čavle u ogradu.
Napokon je osvanuo dan u kojem dječak nije niti jedan čavao zabio u ogradu. Otišao je tati i rekao mu kako toga dana nije pobjesnijo. Otac mu je tada rekao:
Svakoga dana kada uspiješ kontrolirati svoje ponašanje iz ograde išćupaj po jedan čavao. Dani su prolazili i jednoga je dana dječak bio u stanju kazati svom ocu da je izvadio sve čavle. Tada mu je rekao:
Dobro si to uradio, sine moj, ali pogledaj sve te rupe u ogradi. Ograda više nikad neće biti ista. Kada u bijesu kažeš neke stvari, one ostavljaju ožiljak, kao što su ove rupe u ogradi.
Možeš čovjeka ubosti nožem i izvuči nož i poslije toga nije važno koliko puta kažeš da ti je žao...rane ostaju. Verbalna rana je isto toliko bolna kao i fizička.

Prijatelji su zaista vrlo rijedak dragulj, oni čine da se smiješiš, ohrabruju te da uspiješ u nečemu, oni su spremni da te saslušaju, da podijele tvoju bol, imaju lijepe riječi za tebe i uvijek im je srce otvoreno za tebe.

Kaži: TI SI MOJ PRIJATELJ I JA SAM TIME POČAŠĆEN!
Molim te, oprosti mi ako sam ikada napravio rupu na tvojoj ogradi.

Za kraj: Jedna lijepa stvar u prijateljstvu je spoznaja kome možeš povjeriti tajnu.

Image Hosted by ImageShack.us


×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Hrvatska je pobjedila reprezentaciju BiH 5:3,
a Njemačka pobjedila Englesku tamo 2:1. Lahm je prvi put u svojoj profesionalnoj karijeri imao čast nositi kapetansku traku i prvi put nije igrao na svom mjestu, na boku , nego je igrao u sredini...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

btw - ovo mi je 100-ti post fino

PoZdRaF! cerek mah

Post je objavljen 22.08.2007. u 23:38 sati.