Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

WERDER U PROBLEMIMA: Na treningu se pojavilo samo sedam igrača

Problemi u redovima njemačkog bundesligaša Werdera, suparnika zagrebačkog Dinama u trećem pretkolu nogometne Lige prvaka, se nastavljaju

Zbog reprezentativnih obveza i silnih ozljeda na treningu u srijedu Werdera pojavila su se tek sedmorica igrača - Tim Wiese, Peter Niemeyer, Christian Schulz, Christian Vander, Frank Baumann, Hugo Almeida i Carlos Alberto, međutim trening je vrlo brzo napustio i Alberto koji je osjetio jaku vrtoglavicu. Međutim, trenera Thomasa Schaafa još je više zabrinula vijest o ozlijedi Boubacara Sanogoa koji se nalazi u Parizu gdje reprezentaciju Obale Bjelokosti očekuje prijateljski ogled protiv Egipta. Napadač Werdera napustio je posljednji trening zbog nezgodnog udarca u koljeno zbog čega je upitan njegov nastup u subotnjem ligaškom ogledu protiv Nürnberga.

'Još uvijek nije poznato koliko je njegova ozljeda ozbiljna i njegov nastup u subotu vrlo je upitan', kazao je Schaaf koji je zbog ozljeda ostao bez osmorice igrača. Trenutačno su izvan stroja Torsten Frings, Tim Borowski, Leon Andreasen, Patrick Owomoyela, Aaron Hunt, Ivan Klasnić, Clemens Fritz i Pierre Wome, dok je devet igrača dobilo pozive u nacionalne vrste - Per Mertesacker (Njemačka), Daniel Jensen (Danska), Markus Rosenberg (Švedska), Diego, Naldo (Brazil), Duško Tošić (Srbija), Jurica Vranješ (Hrvatska), Petri Pasanen (Finska) i Martin Harnik (Austrija).

Zbog silnih problema koji prate Werder ove sezone Schaaf je krenuo u potragu za novim napadačem i sve bliže Bremenu je napadača Teplica, Martina Fenina (20). Mladi Čeh je impresionirao brojne skaute na nedavno Svjetskom U-20 prvenstvu na kojem je postigao tri pogotka i za njegove usluge zanima se niz uglednih europskih klubova. Čelnici Werdera već su posjetili Beč gdje se Fenin nalazi s češkom reprezentacijom koja igra prijateljsku utakmicu protiv Austrije.

'Fenin nema ništa protiv prelaska u Werder i vjerujem kako će se cijeli posao ubrzo završiti', potvrdio je menadžer Pavel Zika.





Post je objavljen 22.08.2007. u 21:07 sati.