Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckygrrl23

Marketing

....-> ka0 hLadan vaL,, utoPio si Me,. jeR srce SaM na dLanu daLa, a t¤ se ne Smije, a To se n€ smije..

..hello..!! joj kak su sredili ovaj blog.hr.... posebno mi se sviđaju nofi smajlići!!
..da vas nešto pitam..postoje li kod vas stvari koje ste napravili i sad se kajete zbog tog..riječi koje ste rekli, želite ih povući, a ne možete..stid vas je kako ste se jedno vrijeme ponašali?! ne znam kuži li itko šta pričam..žao mi je zbog nekih stvari koje sam prije radila..kako sam bila sebična i gledala samo sebe, žalila se i prigovarala..rekla sam svakakve gluposti, ponašala se razmaženo i nisam nikoga pokušavala shvatiti..u tom razdoblju sam zaista učinila puno glupih stvari zbog kojih se sada kajem..!. iako je to bilo davno, neki dan sam razmišljala o tome..a i osjećala sam se poprilično jadno., želim se još jednom ispričati svima koje sam tada zapostavila, prema kojima sam se bezobrazno ponašala, koje sam zamarala svojim problemima..zaista mi je žao za sve!! ((nadam se da se neke osobe prepoznaju..radi se većinom o 2 cure)).... ne znam šta mi je onda bilo..vjerojatno sam malo pukla, osjećala se loše, možda i krivom zbog nečeg((što si nisam tjela priznati)), pa pokušala svu krivnju prebacit na njih.. stvarno me stid kada se svega sjetim!. mislim..ne znam..sada kad pogledam..sve je glupo i nema smisla, zato i ne znam objasnit..* znam da smo prešle preko toga, ali.... ŽAO mi je..još jednom..zaista....znate kakva sam sva čudna bila..zapravo ne znate sve, ali nema veze..da mogu.:::sve bi promijenila..ni sama sebe ne mogu smislit..bila sam glupa....ali sada se to promijenilo!. i sve je ok..samo sam to htjela reći..da mi je žao i da se kajem i stidim zbog svega.!
..a sad..nisam se neko vrijeme javljala jer sam na tri dana otišla na more ((bili smo u sabunikama))..nitko nije znao da ću ići, pa čak ni ja! i ugl. najvažnija vijest je da sam upoznala aNDReu!!!!! jeeeeeej..ja njoj poslala poruku da sam u sabunikama i da ću doć navečer u zadar..pa smo se sve fino dogovorile i našle..bojala sam se da nećemo imat tema za razgovor, ali nikako nismo šutile! sat i po smo brbljale..aa, da nam je bilo više vremena..ono jako mi je drago što smo se upoznale jer s njom sam najduže u kontaktu i stvarno smo postale dobre..cura je zakon! ((veeeeeejika pusa)) baš sam sretna..(:
..i prije nego odem..:::...veliki pozz marini i moni..((sutra nosite para, da ne bi bilo ko danas, hehe))
..mislim da je to sve za danas..fala na komentarima..(: pusam vas sve
((ovaj smajl mi je totalno fensi fino, ai ovaj pjeva)) smijeh


i tolko da se zna..,.ovisna sam owim tipom (: ben mckenzie ((ryan iz o.c.-acerek))

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

zubozubozubozubozubozubozubozubozubo

I MOLIM VAS POSJETITE owajj BLOG....HVALA....((MOJ, MARININ, IZABELIN))



Post je objavljen 23.08.2007. u 00:30 sati.