Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bloodysnowflake

Marketing

Wow

kissEj ljudi... Ste vidli ovo novi dizajn dok idemo pisat post sretan. I nove smješkiće imamo finopjevalazeeekcrybeljzubo!! Hehe zakon!
Kod mene nema baš puno novosti...pomirila sam se sa mamom kiss, idem na party party party u subotu sa Petrom. Frendu je rođendan smokinparty! E da, na chatu sam si našla baš super prijatelje... razbijač, darko, tina, savršena, ivek, teksač, baš su zakon. Svako večer se nađemo oko 12 na netu pa se zajebavamo. Razbijač i ja se ženimo za 2 tjedna, tina i darko su kumovi, savršena i teksač su klenceri...još samo barjaktar treba ŁoŁsmijeh.
Ma baš nam je ludo. Skinula sam si pun k**ufer pjesmi pa sad stalno imam mp3 u ušima pjeva, pa dok me neko zove nikad ne čujem. Malo sam umorna zijev, išla sam spavati u pol 4 a probudila se u 15 do 12.
Nemam pojma kaj bum danas radila..idem si zamjenit hlače u mustang, jučer sam si ih kupila i skužila da nisu nekaj lud, pa sad pem neke bolje si uzeti...
Opet sam imala 107 komentara yes, pa baš sam sretna! Hvala svima koji su komentirali kiss.
E da, jeste čuli onu pjesmu od aqua- jungle song? Luda pjesma, uđe ti u uho za čas.
A nikaj idem sad...
Pusa mom mužu razbijačukiss, kumovimakiss i klencerima kiss i naravno mojoj priji prst u šupakkiss, ellikiss i ivekukiss...i swima ostalima! Wow kolko smješkića lud
Pa-pa za sad wave


Post je objavljen 22.08.2007. u 16:45 sati.