Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hogwartszbornica

Marketing

ŠKOLA U OPASNOSTI - UVEDENO MJESTO VELIKE IKVIZITORICE

S velikim žaljenjem moram Vas izvjestiti da se nad našu školu nadvila velika opasnost! Jučer, u večernjim satima na naše je stranice provalila skupina nasilnih i veoma opasnih huligana, te su uz prijetnje hackiranja bloga nekako uspjeli pobrisati većinu komentara iz nekih od naših postova! Svi su njihovi komentari obrisani te je zabranjeno komentiranje svakog pojedinca koji je ostavio prijeteću poruku! Stoga molim sve učenike i profesore za suradnju kako bi se uspjeli oduprijeti njihovom kukavičkomi i pohlepnom te nadasve pokvarenom činu! Kako bi osigurali sigurnost svih naših učenika, profesora, te njihovih blogova i učionica, molim Vas da me HITNO obavjestite na e-mail adresu ako kojim slučajem primite komentar uvredljivog sadržaja na račun naše škole ili poziv da se pridružite njihovoj trećeklasnoj šaradi koju nazivaju školom, a zapravo nije ništa više od neurednog bloga koju uređuje skupina neorganiziranih imbecila! Ne vjerujte nikome iz te škole (NEĆEMO OBJAVITI ADRESU DA IH NE BI REKLAMIRALI), ali posebno se čuvajte profesora i ravnateljice, koji su svi pokazali da imaju neuravnoteženu ćud i pokvareni karakter.
Svaki učenik i profesor koji bude sudjelovao i predočio dokaz te nam pomogao u djelovanju protiv njihova zlobnog plana, bit će bogato nagrađen! Ne morate brinuti za sigurnost škole jer je lozinka povećana na najjaču razinu, a uskoro će biti stavljene i dodatne zaštite kako bi se ogradili iz njihovih nemilosrdnih ralja!

VELIKA INKVIZITORICA
Također je uvedeno mjesto Velike inkvizitorice koja će dodatno štiti sve učionice. Osim toga, ona je odlučila prihvatiti i posao provjeravanja blogova svih prijavljenih učenika jer nam je neprijateljska škola jasno dala do znanja da ovdje namjeravaju ubaciti tajnu špijunsku mrežu učenika. Stoga će svaki učenik koji bude nepobitno povezan s pomaganjem tim zločincima biti izbačen iz škole (nadam se da su namjere svih od Vas časne i da se neće ispostaviti da smo primili izdajicu u naše članstvo).
Velika inkvizitorica će također nadzirati rad profesora te im davati savjete, a ukoliko netko od njih ne bude obavljao dužnosti (predavanja), bit će opomenut, a ukoliko potpuno zapusti svoj rad i otpušten.
Nema razloga za brigu i nadam se da shvaćate da su uvedene promjene nužne za opstanak i kvalitetan rad naše škole.

PREFEKTI
Svaki učenik koji želi postati prefekt svoga doma (s mjestom prefekta dolaze i dodatne obaveze), neka mi u komentaru napiše koji je dom. Društvene prostorije, koje će uređivati prefekti, bit će zaštićene lozinkom kako bi se spriječio upad pripadnika suparničkih domova.

NOVI PREDMETI
Ukoliko je netko zainteresiran za predmete Satova letenja i Proricanja sudbine, neka mi se javi u komentarima jer smo dobili ponude osoba koje bi htjele predavati te predmete. Od predmeta za koje ste se već prijavili nećete moći odustati, jer je vrlo teško pratiti Vaša stalna seljenja s jednog predmeta u drugi.

NOVA PREDAVANJA
Nova predavanja Vas očekuju u učionici Travarstva, Skrbi za magična stvorenja i Povijesti magije, a u učionici Čarobnih napitaka oko 2O h možete očekivati analizu 1. domaće zadaće!

Srdačni pozdravi,
Arcticus Beckett.


Post je objavljen 21.08.2007. u 17:36 sati.