Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnnyq

Marketing

Pošto kila mozga u današnje vrijeme?

Vratili se i mi sa godišnjeg odmora i sve je nekako super. Danas.
Trenutno mi je opet aktualno pričati o poslu, ali sada je sve u znaku novog posla. U 24 sata su uletile 3 prilike. Ne mogu ih nazvati bolje, jer u stomatološkom slučaju tvrditi bilo kakvu sigurnost je ravno idiotizmu.
I sada se otvara pitanje što će se konačno realizirati?! I da li će se uopće bilo što realizirati ili će sve opet ispasti neka patka?
Kak Bastard veli tko pogodi do kraja mjeseca pravi ishod poslovnih ponuda furam ga na pivu. A I. će složiti tortilje i kolač wink njami
Evo, ja navedem svoje šanse a vi slobodno bacajte omjere smijeh

1. privatnik s Kvatrića
Javila se na oglas na netu. Stariji lik sa fenomenalnom ordinacijm koja me oduševila, sklon pametovanju ali na onaj pozitivni a ne naporni način. Na razgovoru smo se zapričali puna 2 sata i čovjek me na kraju zamolio da mu dofuram svoj diplomski. Čekam povratnu informaciju.
2. doktorica iz Vrapča
Javila se sinoć na oglas u Plavom oglasniku (prosto da ne povjeruješ da se i tamo može naći poso). Dogovorile se večeras za razgovor oko tjedan dana probnog roka. Žena je rekla da joj radno iskustvo i nije toliko bitno koliko stav i odnos prema radu što naprosto i meni malenoj bez veza daje nadu yes
3. specijalizacija iz protetike
Maloprije me nazvala tajnica s faxa zbog natječaja na koji sam se javila prije mjesec dana i dogovorila mi termin s predstojnikom katedre za petak. Pojma nemam kaj bi se tu moglo izroditi. Nemam vezu, ali sve face su već utoplili svoju pačad po faxu i kojekakvim poliklinikama pa se nikad ne zna.
4. nešto što baš i ne mogu nazvati prilikom jer mi je to nekako priča tipa obećanje ludom radovanje ali badalasta kakva jesam i naivna k tome, ne mogu da i tu ne nazrem trunčicu nade ili priliku u nastajanju thumbup
Ajde da i to malo pobliže razjasnim. Moja mama učinila nekom tipu uslugu i on ju je pitao kako joj može uzvratiti na što ona naravno ispričala moju priču. Ispalo je da je tip nešto u politici (nemam pojma kak bi to pametnije objasnila obzirom da ni ne znam lika, a bome mi ni po prezimenu niš ne zvoni) i rekao da će se angažirati. I bome mene jutros zove mama da ju je zvao lik i da se raspitao u Bjelovaru i da postoji mogućnost raspisivanja natječaja za specijalizaciju iz kirurgije i tražio od moje mame podatke i postavio pitanje da li bi ja bila zainteresirana. Naravno da sam se raspametila u razumnim granicama wink zujo puknucu Pa tko ne bi specku iz kirurgije?!
Tražio je i da me upozna pa da popričamo.

Eto...i to vam je ukratko to. Pa sad vi bacajte meni što je tu najizglednije.

Post je objavljen 21.08.2007. u 10:35 sati.