Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:rezime ili ocajnicki nedostatak interneta:.

Zagreb, 9. kolovoza 2007.

Predugo sam cekala toliko zeljeni papir i olovku...
Gdje leptiri najbolje iskoriste dan? pitanje je to pocetkom ovog ljeta najvise zaokupljalo mozdane vijuge koje, kao i obicno, šeću svoje pse. bilo je sve organizirano kao u cetveroclanoj obitelji s jednom zenom koja drzi dosta uglova studentske sobe, pardon - doma... ćelavac je rekao jednom prilikom: "Otvori mi dusu!" Pijani ili ogorceni odgovor je izostao jer najveca je sreca iza 18 sati. prejednostavno da bi trajalo. i premirno. danas nedostaje samo ljubljenje.

Zaboravila sam tok misli iz dosadne Bužanove na jednoj od pauza. Jadna ulica, sklopljena je od hrpe puzzli koje se ne slazu. i svaki dan je ono retardirano dijete sklapa na isti nacin - sladoledom u celo. Sreca je naime iza 18 sati - manje boli kad je mama blizu! a celavci su tu kad ih trebam, kad me moraju nazivcirati, kad slute moju potrebu za izljevima njeznosti, pa onda na spomen kamiona ja njih ceskam po ćelama, a na spomen traktora...ma jooj neee... Zabava je vrhunska, šokovi su uvjerljivi.
i onda se ja umorim, pa ne zelim vidjeti nikoga, san je rijetkost, fix ideje su stvarne.
Sada žudim za opcom generalkom - soba, tijelo, dusa. pomest cu sve temeljito i sutra ujutro otputovati metlom na posao, na istok...

Odlazim..sat mi zvoni u 6 i 20..

A samo je zeljela u fetalnom polozaju uciniti ono sto on voli. Uganuce desnog ramena.



Image Hosted by ImageShack.us



eh, to je sad proslost.. ljeto je gotovo pa bjezim odavde, idem kuci.. bilo je dobro, kratko je trajalo. imam planove, nisam sjebana (sto je jedna vrlo bitna stvar), nista mi ne fali! eto dragi moji, prezivjela sam relativno bezbolno ovo ljeto. veliki napredak za ljetogroznog leptira kojemu je ono najcesce donosilo smrt..
volim vas jos uvijek. neke ne vidim, ali cu uskoro. nema prevelike srece, kao ni prevelike tuge.

pusa iz drugog paviljona! ;)



Post je objavljen 21.08.2007. u 00:14 sati.