Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milko

Marketing

Kako se riješiti svih neprijatelja

Danas ćemo govoriti o tome kako se učinkovito riješiti svih neprijatelja jednom za sva vremena.
Opće je poznata činjenica da su nama Hrvatima najveći neprijatelji svi oni koji nisu Hrvati. Da bi se dakle riješili svih ostalih, svakako morate provjeriti svoje vlastito porijeklo jer bi u protivnom mogli doći u ozbiljan sukob sa samim sobom, što bi u konačnici moglo dovesti do ozbiljnih problema glede vaše opstojnosti iliti osobnog integriteta, odnosno laički rečeno mogli bi i sami najebati.
Dakle, provjerite svoje hrvatsko porijeklo koje mora dosizati najmanje tamo negdje do krapinskog pračovjeka. Tu morate biti oprezni jer krapinski pračovjek nije bio Hrvat, pa vi stoga morate biti veći Hrvat od njega osobno. Krenemo li još dublje u povijest, stvari se još više kompliciraju jer će ateisti morati svoje porijeklo provjeravati preko majmuna, prvih sisavaca, resoperke, trilobita, pa sve do prve hrvatske amebe, a vjernici tamo negdje do Adama i Eve, a možebitno i do postanka svijeta.
No krenimo dalje. Ustanovili ste dakle svoje hrvatsko porijeklo unazad cca 1000000000 generacija i možete se opustiti te se slobodno početi rješavati svojih neprijatelja.

Korak 1. Riješimo se prvo starih Rimljana, odnosno Latina, jer kog su vraga oni tražili na ovim našim prostorima. Samo su se brčkali u moru i ostavili nam ruševine oko kojih se sada Zavod za zaštitu spomenika mora brinuti, popravljati ih i trošiti naše novce. Dakle sve one koji se služe latinskim jezikom treba eliminirati bez puno razmišljanja.

Korak 2. Mlečani tj. Venecija samo nam je uzimala kamen i drvo pa ih se svakako treba riješiti. Prema tome potopimo Veneciju pa nek se svi lijepo podave u svojim kanalima.

Korak 3. Huni i Avari nas i dotraše dovde pa ćemo ih sravniti sa zemljom. Konje ćemo, naravno, zadržati.

Korak 4. Napoleon i njegovi Francuzi pokušali su brljati i po našim krajevima pa se stoga je stoga njihova eliminacija bezuvjetna i neminovna.

Korak 5. Turci su nam stoljećima zagorčavali život pa ih se svakako treba riješiti, a s obzirom da su oni uglavnom muslimani, najbolje se odmah riješiti svih muslimana pa smo na miru.

Korak 6. I tako stigosmo do Mađara i Austrijanaca koji su nam zagorčavali život u Austro-ugarskoj monarhiji, a danas bi se ponovno udruživali s nama. Oš´ malo k… Obavezno eliminirati do zadnjega.

Korak 7. Nijemci i Talijani su poznata priča skupa sa svojim saveznicima Japancima i Španjolcima. A kad već uništavamo Španjolce bacimo se ujedno i na Latinsku Ameriku jer su oni tamo njihovi potomci pa je bolje da ih eliminiramo u kompletu da ih ne bi poslije zaboravili. A i onako proizvode samo drogu i sapunice pa su samim time veliko zlo na svijetu.

Korak 8. O Srbima neću puno raspravljati. To smo već naučili. Bošnjake smo već eliminirali s ostalim muslimanima. Slovence treba svakako uništiti jer hoće našu zemlju i more,a ne vraćaju devize. I još ruše mostove. Ma, zgazi bandu. I tako dolazimo do Makedonaca, ali tu imamo problem jer oni imaju Tošu Proeskog pa ih je šteta. Pa dobro nećemo ih još neko vrijeme kao ni Albance jer peku dosta dobar kruh, a bez kruha nema ni života.

Korak 9. Kineza ionako ima previše, rade otrovne igračke i tako truju našu djecu, pa ih svakako treba eliminirati.

Korak 10. Pozabavimo se svakako Sjevernom Amerikom i Australijom kao multietničkim sredinama gdje većinu življa čine sve gore navedene nacije pa ih treba svakako uništiti, mada smo svjesni činjenice da će tu biti i određeni broj kolateralnih žrtava među Hrvatima ali što ćemo. Takav je život.

Korak 11. Da nam nešto ne promakne moramo se pozabaviti i multinacionalnim kompanijama koje uporno pokušavaju pokupovati sve hrvatsko. Uništiti odmah.

Korak 12. Sejšele, Tajland, Madagaskar, Karibe, Tahiti i ostale tropske ljigotine sravnit ćemo sa zemljom. Ma ne može bit´ ljepšeg mora od Jadranskog.

Korak 13. Na kraju nikako ne smijemo zaboraviti crnce tj. Afrikance. Naime crnac nikako ne može biti Hrvat osim ako nije bijel, što je prilično rijedak slučaj, a Michaela Jacksona smo ionako već prije eliminirali skupa s ostalim Amerikancima. Stoga deri po crncima.

Korak 14. Ostalo nam je još nešto malo Indijanaca i Eskima ali oni su ionako u kurcu kao i mi pa ih pustimo na miru barem za sada. Pritom ne treba miješati Indijance (crveni) i Indijce koje ćemo pustiti na miru jer postoji opravdana sumnja da imamo nešto zajedničko. Isto vrijedi i za Irance ali nažalost njih smo već sredili, pa je sad kasno da se kajemo.

Korak 15. Počistimo i u svom dvorištu. Zato predlažem da odselimo sve osim 200 najbogatijih obitelji jer su oni stvoreni zajedno s našom državom pa time zaslužuju da imaju dovoljno prostora za sebe i svoje bližnje.

A mi svi ostali ćemo se vlakom, vozom, zrakoplovom, avionom, autom ili kolima vratiti tamo odakle smo došli.

Kud koji.





Post je objavljen 20.08.2007. u 19:20 sati.