Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starbuck

Marketing

Obavijest

Dragi prijatelji i suradnici, štovane kolegice i ostali:

Koferi i borše su spakirani! Sutra ujutro letim za Zadar, gdje sam već unajmio čamac. Ne očekujte me baš brzo!

Zašto? Da li sam ja to čuo, zašto? Pa u kojoj pećini živiš, o vjerni upijatelju mojih svevremenskih slova?! Ne znaš li, da plavim našim morem navodno krstari paris hilton??? Nizvodno i uzvodno. Događaj godine u Hrvata, a i šire.


Čini mi se da ipak ne moram nigdje letjeti - dovoljno se ležerno prošetati do najbližeg dućana po paštetu - vjerojatno kao naša Jadranka Kosor iskače iz iste.

Tko je uopće ta žena poslovično muškog imena? Sigurno neka glumica, pjevačica, političarka, spisateljica? Ma kakvi hehehe. Nije niti starleta - naziv koji neobrazovani novinari prišiju kad ne znaju kako bi definirali nekoga tko je u centru zanimanja, a u biti se ničim ne bavi. Šiljarica - to definitivno je. Ali i više od toga. Raspisujem natječaj za točnu definiciju, točan naziv koji bi opisao mladu osobu sa golemom količinom naslijeđenog novca i još većom potrebom za ludim trošenjem istog. Nemojte zaboraviti ni karakteristiku razmaženice, te osobe promiskuitetnog ponašanja. I naravno, opsesivnom željom za popularnošću i slavom.

U isto vrijeme vijest o rekordno niskom nivou leda na Arktiku spada u rubriku Zanimljivosti.

I po neznamkojiput proširujemo horizonte ljudske gluposti.

Post je objavljen 20.08.2007. u 00:44 sati.