Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sextress

Marketing

shopping

Još prije godišnjeg bila ja na nekoj prezentaciji...Molila me sestra da idem s njom, zvali su ju da je dobila večeru i neki poklončić... I tako, došle mi na prezentaciju, i još cca 10 ljudi, osim dva koliko-toliko dobra frajera (koji su btw. izjavili neke stvari i razmjenjivali poglede iz koje se dalo zaključiti da dijele krevet kiss wink) sve odreda napirlitane babetine i starčeki koji su se došli pokazati i najesti. Ja sam došla nenašminkana, u trapericama i onako... kao da idem na plac smijeh... I ispalo je da od svih jedino ja nisam nikad bila na nekoj njihovoj prezentaciji, pa su me ostali gledali onako malo ispod oka, ne... Zapravo, kasnije kad smo došli do dijela prezentacije gdje se sve moglo ispipati, probati i ispitivati, čak kad sam htjela postaviti neka pitanja, jedan stariji "gospodin", koji se predstavio kao "inžiiiiinjer" mi je uporno uletavao u riječ, samo što me nije izlaktario i cijelo vrijeme se naguravao oko Gđe Prezentatorice koja je držala prezentaciju (koka od jedno 40g zaostala u doba Grace Jones - sitni minival koji diže kosu 15 cm od glave u svim smjerovima, sjajilo na očima, usnama i gdje sve ne...i - neki odjevni predmet koji bih ja definirala kao pelerinu s jastučičima rolleyes)... Kako god, vidlo se da je koka nekad bila pravi komad, a poslovično je ljubazna, pa je gos'n inžiiiiinjer iskoristio priliku da ga bar neka žena sluša duže od minute.

Uglavnom, ja sam si fino zasjela za stol i pozvala pomoćnika prezentatorice (koji je btw. bio baš dobra piletina wink) i lijepo izreferirala svoja vrlo ciljana pitanja.

Naime, prije kojih godinu dana kompletno sam renovirala dnevni boravak (pao je pravi kamin i crvena kutna garnitura), hodnik i spavaću sobu... Sve perfetto po mom ukusu osim - kreveta. Nikako se odlučit za neki krevet- a najviše me mučila dimenzija - kupiti single, malo veći single ako neko naleti ili računati da će netko i ostati malo dulje pa kupiti bračni krevet... A pogađate, ovo je bila prezentacija posteljine i madraca... I tako sam ja prije prezentacije prosurfala, iznazivala frendice od povjerenja, malo se raspitala, odlučila - i došla na prezentaciju sa karticom u đepu i točnom voljom šta da kupim.
Pa je tako mali pomoćnik u 5 minuta sklopio posao od nešto više od 13 tisućica kuna... A gđa prezentatorica se morala "zadovoljit" sa vizitkom gos'na inženjera.
Budući sam išla na godišnji, a i nemam krevet na koji bi stavila taj madrac i ostale tričarije koje sam kupila , dogovor je bio da isporuka bude tek u 9. mjesecu, a njihova je politika - naplata nakon isporuke.
Pogađate - prva rata mi je uredno sjela odmah prvi mjesec... Grrrr.... Nije da mi je to pokvarilo neke planove, ali jebiga - dogovor je dogovor! Pa sam ja tako njih odmah po povratku sa godišnjeg zvala da izvole onda dostavit kupljeno, kad su već naplatili...Kakvo čekanje 9 mjeseca!
I tako sam se ja dala u potragu za krevetom! Nema više odgađanja, pogotovo što je mali jednu noć ostao prespavat kod mene, i nikako se nismo mogli pošteno naspavat, jer je moj trenutni krevet za dvoje koji pokušavaju spavat zagrljeni jako neugodan.... Naime, trenutno spavam na dva spojena single kreveta (dječji kreveti mene i sestre rolleyessmijeh) pa tako uvijek jedan spavač najebe jer dospije na onaj dio gdje se kreveti spajaju i rupa je između madraca, a to žulja...

I tako, obišla ja skoro pa sve trgovine namještajem u gradu, i moram priznati da sam nakon dosta pregledavnja, naslikavanja, računanja i razmišljanja te jedne prespavane noći na kraju doslovce odjurila po onaj krevet kojeg sam prvog vidla i u kojeg sam se doslovce zaljubila... Upravo ovakav s ove slikice .... Prava koža, s time da sam ja uzela tamno crvenu da mi paše uz ostatak spavaće sobe koja je sva u bojama slatkiša - zidovi boje karamele, namještaj bolje cimeta (iliti drvo boje trešnje), zavjese boje vanilije i preko njih ukrasne zavjese u kombinaciji karamele, cimeta i naranđaste ... Budući sam se ja tijekom godina izgleda razvila u jako finu guzu, pikla sam baš vrstu kože koja se mora posebno naručivati i nadoplačivati, tako da sam krevet moram čekati cca mjesec i pol ! no Ukupno sa podnicama oko 5 tisućica, tako kad zbrojim sve na čemu će se moja guza slijedečih par godina odmarat... Uh, fina cifrica!
A moj mali je na to samo prokomentirao da kaj je meni onda kupit jedan sat za njega, da mi bude veseli zujo

I da jedva čeka da isprobamo krevet kiss

A bome moram priznat i ja !


Post je objavljen 19.08.2007. u 16:48 sati.