Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/selinedf

Marketing

i stalno mislim o....

Ej lady je.....iva je danas otišla u fužine i svakih pola sata je zovem.....!!ili ona mene!!!danas je maša(misa)u štefanovcu kod križa...i navodno idem s josipom...a i poslije mise idem van!!!Stalno mislim o ljudima iz selina.....!!!hm...hm....!!!
evo pogledala sam tree hill...svog zaručnika lucasa(da znam da me voli)........a kaj da drugo radim kad je dosadno!!!
Evo izvještaj kak je Ivi u Fužinama:prvi put kadsam ju zvala....bila jes tatom u šumi išli su brati vrganje....mora da joj je jako dosadno...ali ima u tome i nećeg dobrog...znate kak iva zna biti umiljata...i tatu nažicala bon...uključila opciju tulum i može razgovarati s kumom(inaće njezin dečko Dado).....i neki frik kojegse prepala bio je u šumi...a sad je bila s mamom u šumi...i zalutale su...pa su našle neki mostić....i nisu znale jel je sigurno.....pa je kuma Marijana....ivina mama išla prva i rekla:ivaak ja opadnem ti ostani tu pa bumo vidjeli je li sigurno!!!SVE U SVEMU DOSADNO JOJ JE I KAD GOD JU NAZOVEM PRIČA O DADI....A ONDA JA ZABORAVIM KAJ SAM JU HTJELA PITATI!!
Jopy i Ja danas idemo van.....pa će nam doći iva...ali curke samo da ____ nebude urondu....ubiti ću ga ako me još jednom pogleda....gle znam kak je to kad si zaljubljen ali da netko bulji stalno u mene...HELLO...LOL!!!
I OTUŠIRALA SAMSE...TJ. sad nek vam sline cure....napravila sam nešto što mi je bilo u snu samo što je faljela jedna osoba i crno vino i jacuzi.....napunila sam kadu do vrha sa vodom stavila sam ono za vodu....ono mirisno i puno pjene imalasam osjećaj da lebdim...baš je bilo opuštajuće!!
E Iva ovo više nije normalno već 2 dana za redom sanjam ______!!!!lool
ej jopy ja idem u 16:55 na bus....OK??
P.S.Vaša Lady....Pussssa!!!

Post je objavljen 19.08.2007. u 15:36 sati.