Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domovinausrcu

Marketing

ISPOVIJEDIO SE MATERAZZI
'Želim tvoju sestru kurvu!'
burninmadheadbang

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Više od godinu dana trebalo je talijanskom stoperu da prizna što je rekao Zidaneu u finalu SP-a: 'Ispričavam se. Nisam ni znao da ima sestru. U međuvremenu sam sazrio', tvrdi Marco.

Talijanski reprezentativac Marco Materazzi napokon je priznao što je rekao Zinedineu Zidaneu tijekom finalne utakmice Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine.

Tog 9. lipnja Zinedine Zidane isključen je u 110. minuti dvoboja nakon što je glavom u prsa udario Materazzija. E neka ga je...rofl Sve od tada se nagađalo što je to isprovociralo reakciju francuskog velemajstora, nagađalo se o rasizmu i terorizmu, no sada je bjelodano što je točno bilo:

"Povlačili smo se međusobno za dres i tada mi je Zidane rekao: 'Ako doista toliko želiš moju majicu, dat ću ti je nakon utakmice'. Uzvratio sam mu: 'Radije bi tvoju sestru - kurvu!'", priznao je Materazzi nakon punih 14 mjeseci.

"Pokušavam učiti iz svojih pogrešaka. Znao sam u prošlosti prijeći granicu dobrog ukusa i sada se ispričavam zbog toga. U međuvremenu sam sazrio", tvrdi igrač Intera, koji je svojedobno izjavio da, dok je izgovarao te riječi Zidaneu, nije ni znao da ovaj doista ima sestru.


VIEIRA O 'MATRIXU''
Nikad neću sjesti jesti pored njega'

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Francuski vezni igrač Patrick Vieira komentirao je televiziji TF1 objašnjenje Marca Materazzija oko incidenta na lanjskom SP-u, te je ustvrdio 'kako nikad neće jesti uz bok' sa suigračem iz Intera...e neka neće....

'On je veliki igrač, imao je uzbudljive predstave na SP-u, a na kraju je i postigao pogodak u finalu', korektno je započeo Francuz, pa nastavio:

'Ima onih koji ga vole i koji ga mrze, a ja mogu samo reći kako nikad neću sjesti jesti pored njega'.



Post je objavljen 19.08.2007. u 15:24 sati.