Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcidax

Marketing

Rukavina ne ide nigdje

Ne može zabiti gol, ne igra dobro, zvižde mu, trener ga ne koristi na pravi način. Već su krenula nagađanja da Ruki uskoro diže sidro. Ali, glavni menadžer demantira glasine.


Ante Rukavina je u velikoj krizi. Mladi Šibenčanin, koji je u Splitu dočekan gotovo kao Niko Kranjčar, u Hajdukovom dresu ne igra niti približno očekivanjima. I strpljenje navijača je pri kraju - još donedavno neprijeporni ljubimac tribina u posljednjim je nastupima nagrađen zvižducima.

Stoga su se već pojavile spekulacije da i u menadžerskoj agenciji Pharos sport polako gube strpljenje, da smatraju kako Šibenčanin nije na pravi način iskorišten u igri Hajduka i da sve ozbiljnije razmišljaju o prodaji Rukavine u inozemstvo već do kraja ovog prijelaznog roka (31. kolovoza).

Živce je počeo gubiti i Siniša Šošo, koji je telefonski izvrijeđao novinara Sportskih novosti Davora Burazina zbog negativnih recenzija o Rukavininim partijama. Usput je žestoko zaprijetio novinaru i njegovoj obitelji.

Rukijevi skrbnici tvrde da ima nekoliko ozbiljnih ponuda iz Njemačke i Francuske (protiv Sampdorie ga je gledao predstavnik Schalkea, zanima se i Eintracht), a nedavno je i talijanski Tuttosport pisao o interesu Juventusa za usluge mladog hrvatskog reprezentativca...
No, Siniša Šošo u kratkoj izjavi sve demantira: "Rukavina ne ide nigdje. Sva su njegova razmišljanja vezana uz Hajduk..."



Post je objavljen 19.08.2007. u 11:49 sati.