Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Kronični pizditis

Ovo ljeto sigurno nije ljeto sezone kiselih krastavaca, jer se oko nas događaju tolike pizdarije da je to za popizdit. To više nisu sranja to su pizdarije. Osjetite tu sočno profinjenu razliku u zvonkom izrazu ´piz-da-ri-je´ u odnosu na obično ´sra-nje´. Dodaje gotovo novu dimenziju našem razumijevanju prirode i društva zar ne?
Na primjer, za nevjerovat je s kolikom nam je lakoćom Vlada (čitaj: DrIvo Sanader) podvalila predizborna muda pod bubrige oko tunela kroz Biokovo. Samo je tribalo par dana papagajski kroz medije proturat već poznatu tezu ´da je u interesu naroda´ da bušenje tunela Biokovo preuzme država poništenjem koncesije privatnika. Jer da u ovom slučaju ´narod neće tribat plaćat tunelarinu´. Narod je naravno zagrizao tu prozirnu ješku pri tom potpuno zanemarujući podatčić da je taj privatnik od samog početka u dogovoru s državnom mafijom, da je već godinama odugovlačio početak ikakovih radova (bageri su služili samo za slikanje), da je samo sjedio i čekao ono što je na kraju i dobio – nagradu za nerad. Odnosno isplatu 10 milijuna takozvanog obeštećenja za napravljeno VELIKO NIŠTA. Čovik je imao koncesiju za tunel kojeg nije napravio i onda je još za to nagrađen thumbup Da totalno pojednostavim– čovik je u Zagori potaraca par grmova smrike i izveja poznati trik nestajanja ´Take the money and run´. A za ono za što bi u uljuđenom svijetu platio drakonsku kaznu – u nas je dobija velikodušnu nagradu. Ne treba ni spominjati da je tu netko dobro omastio brk na račun državnog proračuna (čitaj: naroda), naravno. A umjesto rušenja kompletne Vlade s Dr-om na čelu, slijede samohvalospjevi o dobro povučenom poslovnom potezu. Vidiš ti to. Zajebe državu u dosluhu s državom - država mu plati - država se hvali – a narod plaća.
Ma već sutra kupujen dječju kanticu i lopaticu i plastični bagerić, iden na prvu plažu i ful ozbiljno krećen kopat podjadranski tunel Dalmacija-Italija! Sori, zakasnili ste - prva san se sitila! Prebacivat ću iz šupljeg u prazno. Jebiga, ko je jamija – jamija je, a ko je shvatija – shvatija je.

O KIMu neću ni govorit. Prijatelj mi nekidan govori da je u dućanu na polici primijetio dva pakovanja mlika od litre, jedno pored drugog. Razlika između jednog i drugog je bila samo u nijansi tetrapaka. Ista litraža, isti postotak masnoće, i pazi ovo - isti proizvođač – KIM. Ali jedno je pakovanje bilo dvi kune skuplje od drugog ili ajmo reći drugo je bilo za dvi kune jeftinije od prvog nut Isto sve - ali različite cijene. I šta se tu više ima za reć!? Pametnomu dosta. Eto šta ti je tvrtka, ka tertrapak, dvi kune gori-doli. A onog koji je te dvi kune razlike u svoj džep stavija, e njega treba jebat. Ka i on KIMa. Šta bi stari Prce reka: Nije mu dosta šta je potaraca onaj silni narod u Koreji nego i nas jebe u mozak rofl
Ali najbitnije je da su se naši predizborno uvatili Slovenije - ko pijan plota. To je najbitnije. Prožvakivat Deželu u nedogled. Da nam ne bude dosadno.
Drugo, vratilo nan se Milo Dijete Đapić sa ljetovanja. Pa odmah počeja predizborno pizdit na Stipu, čisto da mi skužimo da se on vratija sa ljetovanja. Al´ zanimljivo, ni na Zorana ni na DrIvu neg´ baš na Stipu. A dakuće, ide Anto na sigurno, udara onog ko mu eventualno sutra posli izbora neće moć´ vratit. Ali Milo Dijete moje da te pitam nešto – ma kome ti to? Ma ko tebe sluša čovječe?? Ti misliš da te netko sluša??? lud
Treće, nogomet. Jedan nešto uvridljivo zapiva o drugomu, a svit se sve zgraža. Jer ti nogometaši inače sve fin, obrazovan i uljuđen svit, sa dva razreda osnovne. Sve jedno o drugom i jedan sa drugim fino i uljudno komuniciraju. Kak si kaj pićkatimaterina i tako to. I sad je to ful skandal šta je ovaj neki piva nešto onom nekom. A nit znam prvog nit me briga za drugog. Samo me zanima ko ovake pizdarije namjerno protura. Ko je taj treći mutljozo mafiozo? Ma ko si? Ma ko si čovječe?? Da ti majku jeben.
A u svitu odjeci ´bušerizma´, jer ovaka budaletina na čelu jedine svjetske supersile – jadnanammajka - odmah znaš da svijet ne može proć nekažnjeno. Jer čim na jednoj strani imaš Busha - sve je pitanje teže i ravnoteže - na drugoj iskaču njegove totalno opižđene kontre. Sve jedan gori od drugoga ili šta bi stari Prce reka: Srp čekić hamburger Coca Cola crvena zvizda – sve u svemu ista pizda.
- em onaj tipični južnoamerički diktatorčić Chavez koji je totalno popizdija pa umislija da je reinkarnacija Che-a, svitski revolucionar, doživotni pricidnik, socijalistićki Krist nut štoli (a zanimljivo da šta god kaže kontra Amera – svaka mu stoji. Jebiga, to je ono kad te Manitu takne ispod skalpa, nemoš bit luđi nego šta jesi pa govoriš čistu istinu),
- em oni jezivi poljski patuljci ´kupiš jedan dobiš dva´ zaliven šta se grčevito bore protiv poljskog državnog neprijatelja No.1 – Teletubbiesa lud
- em razgolićeni Putin naughty koji se ´raskaubojija´, pa pokaza bicepse, pa oša u Sibir, pa namečija šešir, pa pregriza lovačku nožinu smokin pa peca ribu (Tito je bija jači, on je lovija međede), pa jebe svjetski, pa vratija bombardere u zračne patrole nad SSSR… pardon Rusiju i evo nas - Jovo nanovo - jebeni Hladni rat!

Ali najžešći mi je onaj Talijančić šta mu je neko vamo u nas probuža gume, pa je on blago popizdija, uzeja pak šibica, oša u šumu i zapalija je. To care Nerone! Tako se frustracije liče! A sad kako si se ti ličija na našoj šumi - neki će se lik ličit na tebi u našen pržunu naughty Jer šta bi stari Prce reka: Sve ti je to teža-ravnoteža jeba si ježa.
Naše selo i svijet muči kronični popizditis velim vam ja.

P.S. Ne znam za vas ali meni je najjezovitije ono sa Teletubbiesima smijeh

Post je objavljen 19.08.2007. u 00:48 sati.